Tudnának segíteni? Életbe vágó lenne a segítség és egy életre hálásak lennénk érte. Rendszeresen imádkozunk Istenhez, de a helyzet, csak rosszabbodik.
Mi egy (19 éves lány és 25 éves fiú) pár vagyunk. Eggyüt élünk albérletben, mind a ketten munkanélküliek vagyunk jelenleg. Én 2 hónapja, Ő 3 hónapja, egyikünknek sincs munkaundora, bármilyen munkát elvállalnánk, de a sok telefonálgatás és utánajárás ellenére sem találtunk semmilyen munkát. Most az a helyzet áll fent,hogy bármelyik pillanatban kirakhatnak minket az utcára, mert nem tudunk fizetni 3 hónapja albérletet. Nem tudunk menni, se családhoz, se rokonokhoz, se sehova, maradnánk az utcán? Azt szeretném megtudni, hogy nem e lenne valamilyen alapítvány, vagy magán személy aki tudna nekünk segíteni szálásban, nem akarom én azt, hogy ingyen eltartsanak, csak segítséget szeretnék és segítek én is amiben tudok. Elvégezzük a ház körüli munkát is, csak kapjunk valami menedéket az utca elöl. Pénzt semmiféle képpen nem fogadnánk el a semmiért! Kérjük, aki tud segítsen, még akkor is, ha csak információval rendelkezik.
Köszönjük előre is azoknak akik segítenek. Szilvia és Tamás
Látom mindenki tudja mondani hogy milyen gáz a vallás, de segíteni nem éppen.
Imádkozni fogok értetek. Én azt ajánlom menjetek el magánházakat takarítani, inkább legyen valami fizető munka mint a semmi. A szüleitektől kérhetnétek segítséget.
Kérdezhetek valamit?
"Nem tudunk menni, se családhoz, se rokonokhoz"
Ez nem értem. Miért nem? Mi történt?
Azért írtatok ide, mert átmeneti szállást kerestek, vagy valami vallásos befogad? Vagy azért mert ti is hívők vagytok?
Ha előbbi, akkor ez kihasználása a hívő embereknek, de már megszoktuk, általában mindenki ezt csinálja.
Ha utóbbi, akkor a gyülekezetetek biztos tud segíteni.
Mellesleg Isten nem adja áldását az együttélésnek, a bűnbe nem fog segítő kezet nyújtani. A családdal mi van? Lázadtatok és örihari van? Ezt is bünteti, ha valaki a szüleivel engedetlen és tiszteletlen.
Aki szembeköpi Istent az ne tartsa a markát utána. Munka meg van, ahogy igények is, kérdés, hogy az ember lejjebb tud e adni az igényeiből. Szállás téren meg lehet kérni egyházi segítséget, de ahhoz be kell menni egy templomba és nem itt várni a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!