Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi! Ha elhagytátok...

Jehova Tanúi! Ha elhagytátok a vallást mi volt a kiváltó ok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Személy szerint az, hogy megismertem a Biblia tanításait, az igazságot Istenről, szándékáról,tulajdonságairól, páratlan szeretetéről,

ezeket nem tudtam azelőtt Róla, hanem valami megfoghatatlan elérhetetlen misztikumnak tartottam,

De a Bibliában le van írva, hogy Isten szeretné ha az emberek megismernék Őt.

Katy Weaver

2013. júl. 7. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon unatkozol vagy pályázol a leghülyébb kérdésre?:)
2013. júl. 7. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem úgy értette a kérdező, hogy a volt tanúk, miért nem tanúk már. De lehet tévedek...
2013. júl. 7. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Ja és az lemaradt, hogy ez csak az egyik ok volt mert bizony több is van amiért elhagytam azt amiről nem Én döntöttem, hanem a szüleim.

Katy Weaver

2013. júl. 7. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a kérdés a kilépett szekta tagoknak szól, nem? Csak a kérdező, nem tudja, hogy a tanúk nem hívják a vallásukat vallásnak, mert minden ideológia lényege, hogy nem nevezik nevén a dolgokat, a szavak illúziója a tanúknál is fontos.
2013. júl. 7. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát milyen unalmasak a buta és felületes válaszok! Jehova Tanúi VALLÁS, így megnyugodtál kedves válaszoló?

Egyébként a kedves kérdező valóban rosszul tette fel a kérdését, ha ezt akarta, mert egyrészt már NEM Jehova Tanúi, akik kiléptek (sokan közülük sajnos igazából sohasem voltak azok), a másrészt pedig melyik vallásról van szó?!

2013. júl. 7. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Bocsánat, de a kérdés két értelmű ezért a válaszom:

soha nem fogom Jehova Istent elhagyni, sem azt ami vele kapcsolatos

Valószínűleg félre értettem a kérdést, és a volt vallásomra gondoltam, aminek a szüleim kereszteltek

Ez a Református vallás volt,

ezért elnézést kérek azoktól akik azt hiszik, hogy elhagytam Jehova Istent és a népét.

Katy Weaver

2013. júl. 7. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
19%

És csatlakozom a 7-s válaszolóhoz,

akik elhagyták Jehovát, azok ugyan mitől lehetnek a Tanúi?

Mert már nem tanúskodnak sem a szolgálatban sem az életükben Ez Isten mellett.

Katy Weaver

2013. júl. 7. 20:52
 9/12 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Csak ez lehet a kiváltó ok:

"Kisgyermekeim, az utolsó óra ez, és amint hallottátok, hogy antikrisztus jön, úgy már most is sok antikrisztus támadt; ebből a tényből ismerjük fel, hogy az utolsó óra ez. Közülünk mentek ki, de nem voltak közülünk valók; mert ha közülünk valók lettek volna, velünk maradnak. Ámde kimentek, hogy felszínre kerüljön, hogy nem mindenki közülünk való." 1János 2:18,19

Üdvözöllek: Zita

2013. júl. 8. 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
SZerintem meg az a kivaltok ok,hogy felimsertek a sok hazugsagot es a kovetkezo igeverset is elolvastaka,ami roluk szol::"Ki a hazug,ha nem az,aki tagadja,hogy Jezus a Krisztus?Ez az antikrisztus,mert tagadja az Atyat es a Fiut.Aki tagadja a Fiut,aze nem lehet az Atya sem.Aki vallja a Fiut,aze az Atya is."
2013. júl. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!