Jehova Tanúi! Ha elhagytátok a vallást mi volt a kiváltó ok?
Személy szerint az, hogy megismertem a Biblia tanításait, az igazságot Istenről, szándékáról,tulajdonságairól, páratlan szeretetéről,
ezeket nem tudtam azelőtt Róla, hanem valami megfoghatatlan elérhetetlen misztikumnak tartottam,
De a Bibliában le van írva, hogy Isten szeretné ha az emberek megismernék Őt.
Katy Weaver
Ja és az lemaradt, hogy ez csak az egyik ok volt mert bizony több is van amiért elhagytam azt amiről nem Én döntöttem, hanem a szüleim.
Katy Weaver
Hát milyen unalmasak a buta és felületes válaszok! Jehova Tanúi VALLÁS, így megnyugodtál kedves válaszoló?
Egyébként a kedves kérdező valóban rosszul tette fel a kérdését, ha ezt akarta, mert egyrészt már NEM Jehova Tanúi, akik kiléptek (sokan közülük sajnos igazából sohasem voltak azok), a másrészt pedig melyik vallásról van szó?!
Bocsánat, de a kérdés két értelmű ezért a válaszom:
soha nem fogom Jehova Istent elhagyni, sem azt ami vele kapcsolatos
Valószínűleg félre értettem a kérdést, és a volt vallásomra gondoltam, aminek a szüleim kereszteltek
Ez a Református vallás volt,
ezért elnézést kérek azoktól akik azt hiszik, hogy elhagytam Jehova Istent és a népét.
Katy Weaver
És csatlakozom a 7-s válaszolóhoz,
akik elhagyták Jehovát, azok ugyan mitől lehetnek a Tanúi?
Mert már nem tanúskodnak sem a szolgálatban sem az életükben Ez Isten mellett.
Katy Weaver
Szervusz
Csak ez lehet a kiváltó ok:
"Kisgyermekeim, az utolsó óra ez, és amint hallottátok, hogy antikrisztus jön, úgy már most is sok antikrisztus támadt; ebből a tényből ismerjük fel, hogy az utolsó óra ez. Közülünk mentek ki, de nem voltak közülünk valók; mert ha közülünk valók lettek volna, velünk maradnak. Ámde kimentek, hogy felszínre kerüljön, hogy nem mindenki közülünk való." 1János 2:18,19
Üdvözöllek: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!