Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy viszonyul az egyház a...

Nemo kapitány (V.A.) kérdése:

Hogy viszonyul az egyház a földönkívüli intelligens élőlényekhez? Sehogy, tagadással, tűréssel, elfogadással vagy szeretettel? És veled mi a helyzet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 18:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Isten is földönkívüli lény, hiszen minden az ami a földön kívül él. Hoppáá....
2010. okt. 21. 00:55
 32/38 anonim ***** válasza:
Ja, a madarak meg temészetfeletti lények, mert a természet felett repkednek.
2010. okt. 21. 09:43
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem, a madarak nem természet feletti lények, mert a levegő közeg is amiben repkednek, az is a természethez tartozik. Ami viszont földön kívül van, az földön kívüli.
2010. okt. 22. 01:34
 34/38 anonim ***** válasza:
Az űrhajóban lévő muksó.
2010. okt. 22. 16:07
 35/38 anonim ***** válasza:
A legújabb hír a témában, hogy a pápa valószínűnek ítélte a földönkívüliek létezését, és kifejezte a szándékát, hogy a katolikus vallásra majd megtéríti őket. Lehet, szerintem is, hogyezt fogja tenni, mert a középamerikai őslakókkal is ezt tette az akkori egyház, ha akarták, ha nem.
2010. okt. 24. 21:55
 36/38 anonim ***** válasza:
Miért előbb a földön? Miért ne lehetnének más kozmikus lények sokkal intelligensebbek, mint mi? Illetve egészen biztos, hogy sokkal intelligensebbek, mert ők hamarabb fognak ide jönni, sem mint mi oda.
2010. okt. 24. 21:59
 37/38 anonim ***** válasza:
Ha mi mostanában találkozunk idegenekkel, az azt jelenti, hogy ők legalább több száz évvel előttünk járnak a fejlődésben. Alighanem nem a mi pápánk fogja eldönteni, hogy ők mit akarnak...
2010. okt. 24. 22:00
 38/38 anonim válasza:
Szia! Az én anyám lelkesen hisz az űrlényekben pedig ő Keresztény. Én magam is az vagyok de én nem gondolom, hogy léteznek űrlények mert már rég megölték volna az összes embert. Az UFO azaz azonosítatlan repülő tárgy olyan biztos létezik hiszen ha látunk gy fém darabod az űtben az is UFO
2017. aug. 25. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!