Milyen jogon állítja az egyház azt, hogy az állatnak nincsen lelke?
Figyelt kérdés
Az egyháznak az egyik nézetével sem értek egyet.2011. okt. 17. 22:37
2/13 anonim válasza:
Milyen egyház állítja ezt szerinted? Mert a Bibliában az áll, hogy Isten lelket lehelt az állatokba, amikor megteremtette őket. Akkor szerinted ez mit jelent?
3/13 anonim válasza:
Azért nem kéne az embert és az állatot összemérni.
5/13 anonim válasza:
Mi köze az Egyháznak ahhoz, hogy mi jogos és mi nem? A vallás alapja nem a valóság, hanem mindenféle hiedelmek.
7/13 anonim válasza:
Én se.. Max a 10 parancsolat amit helyesnek tartok. De nincs ember aki betudná tartani azt a mai világban szerintem..
Én azt nem értem ,hogy egy olyan vallásba hogy lehet hite valakinek ahol a megváltó hőst a saját egyháza feszíti keresztre. (Jézusra gondolok)
8/13 anonim válasza:
A ZSIDÓ FŐPAPOK ÉS A RÓMAI HELYTARTÓ NEM AZ ÉN EGYHÁZAM
9/13 anonim válasza:
amúgy ez nem egy Clark Kent-story
10/13 anonim válasza:
Szia!
A Szentírás szerint az állatoknak is van lelke, sőt Prédikátor könyvében azt olvashatjuk, hogy ugyanolyan lelke van az állatnak mint az embernek:
"Az emberek fiainak vége hasonló az oktalan állatnak végéhez, és egyenlő végük van azoknak; amint meghal egyik, úgy meghal a másik is, és ugyanazon egy lélek van mindegyikben."
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!