Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagy dolog történt velem....

Nagy dolog történt velem. Abban a pillanatban minden olyan valós volt. A szeretet amit akkor éreztem átjárta minden porcikámat. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Álmomban jártam Isten országában. Nem először, háromszor. De én az utolsót mesélem el nektek, ami idén 2011 Karácsony estéjén történt. Az álmom úgy kezdődött, hogy egy sötét szobában találtam magam, ahol szörnyű fájdalmak kínoztak. Lelki és fizikai gyötrődés volt ez. Úgy éreztem, hogy egy démoni, sötét, gonosz erő tart a markában. A démonok végül felemeltek a földről, és visszataszítottak a földre. Iszonyúan fájt mindenem, lelkem testem egyaránt. Szó szerint megkínoztak.

Ekkor fájdalmamban elkezdtem imádkozni az Úrhoz. Elmondtam imámban, hogy megbántam bűneim, és hogy bocsásson meg nekem, szeretem őt teljes szívemből. Ahogy ezek a szavak elhagyták a szám, hirtelen átkerültem egy olyan helyre, ahol hatalmas fényesség volt. A sötétségből átkerültem a fénybe. Ott egy szent fogadott. Szavából, lényéből sugárzott a szeretet. Azt mondta: "Isten látta könyörgésedet, és fájdalmaid. Megbocsátott neked. Az időd lejárt." Ezt az időd lejárt dolgot én akkor nem értettem. Meghaltam? Kérdeztem magamtól. Óriási szeretetet éreztem ami a szentből sugárzott. Én átkaroltam őt, majd megmutatta nekem Isten országát. Nagyon sok ember volt ott, és olyan szeretetet éreztem, mint még soha földi létem során. Mindenkit megöleltem aki ott volt. Tudom Isten országában számtalan lélek van, én csak párral találkoztam héttel, nyolccal, de őket mind megöleltem. A fényesség végig olyan vakító volt, hogy azt szavakkal nem lehet leírni. Isten országában az emberek, a lelkek nem unatkoznak. Óriási boldogságban, és szeretetben élnek ott az emberek. Volt ott például olyan aki festett, a többiek mással foglalatoskodtak. Az álmom lényege annyi, hogy van Isten országa, én jártam ott álmomban. Higyjétek el nekem minden szavam igaz, és nem lehet véletlen, hogy ezt álmodtam. Istennek terve volt vele, talán az, hogy ezt most veletek megosszam, és minden embernek terjesszem az igazságot. Az igazság nem más, mint az, hogy Isten él! Ez az üzenet. És "halálunk" után Ő fogja letörölni arcunkról a könnyeket...

2013. júl. 4. 15:53
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hit, remény, szeretet.

Az a legszörnyűbb, hogy mindamellett, hogy ezeket átéltem, visszajöttek a kételyek, de Isten mindig csak annyi terhet helyez a vállamra, amivel elbírok. Nem bánom, ahogy reagáltam, mert akinek tiszta a szíve, az látta az emberi gyengeséget a háttérben, és ők biztos, hogy nem haragszanak rám ezért, és nem is ítélkeztek felettem. Igyekszem mindig arra, hogy szeretet lakozzék a szívemben, és béke, de ez nem mindig sikerül. A sötétség engem is meg szokott látogatni, de nem kérek belőle, hátat fordítok a sátánnak. De néha elgyengülök. És ez a legveszélyesebb dolog a hívő ember életében, amikor meggyengül a hite. A gonosz nem alszik.

2013. júl. 4. 20:30
 22/28 anonim ***** válasza:

Krisztus pontosan ismeri a te hitedet is, ahogy mindannyiunkét is.

Lukács 17

5. És mondának az apostolok az Úrnak: Növeljed a mi hitünket!

6. Monda pedig az Úr: Ha annyi hitetek volna, mint a mustármag, ezt mondanátok ím ez eperfának: Szakadj ki gyökerestől, és plántáltassál a tengerbe; és engede néktek.

2013. júl. 4. 20:51
 23/28 A kérdező kommentje:
Tudjátok nem mindig sikerül nekem a keskeny úton járni, de harcolok a sötétség erői ellen, és ez az ami fontos. Olyan úton kell járni ami az Úrnak kedves. Ma rosszul reagáltam pár hozzászólóhoz, és nagyon bánom. Bár több szeretettel lettem volna irántatok.. Próbálok tanulni ebből is. Nem adom fel. Remélem azért pár olvasónak sikerült erőt adnom történetemmel. A kételkedőkkel sincs semmi bajom. Azt szeretném, ha az Úr akarata teljesülne életemben. És ezek az írások sem hiábavalók. Szeretettel kell lennünk egymás felé, ahogy azt Jézus tanította. Szeretem Istent, és Jézust is. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy Jézus tanításai szerint éljek. Nem tisztem az ítélkezés. Az Úr ítél, de nem dacból, hanem mint Atya, aki szereti gyermekét.
2013. júl. 4. 22:24
 24/28 anonim ***** válasza:
...hmmm...szép élmény...de!...azt írja a Szentírás, hogy "göngyeiteket ne vessétek disznók elé, mert még néktek fordulván megtapossák azt"(szabadon idézve)...nos veled ez történt...megtaposták (kétségbe vonták, lekicsinyelték,kigúnyolták) azt ami a te számodra szent és örömteli bizonyságtétel ,ajándék volt ISTENTŐL (legalábbis a te hited szerint)....így könnyen elveszítheti a te számodra is az értékét, pedig nagy annak az értéke, a te kicsed az, amelyet őrizni és óvni érdemes...vagyis a tanításokra ügyelj, ha tudsz, mert a te HITED, és növekedésed múlik annak megértésén és betartásán...mert könnyen ebek harmincadjára juthat így hited...értéktelenné válhat a számodra adott bizonyságtétel, amely téged hivatott megerősíteni ...
2013. júl. 5. 06:23
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

én személy szerint köszönöm, hogy megosztottad, mivel én most olvasom először. Jó volt olvasni. Nem kétkedek, mert velem is történt már hasonló, ha nem is ilyen csodás. :)

Áldott legyen az Úr!

2013. júl. 5. 12:39
 26/28 anonim ***** válasza:
Arjuna, nagyon tetszett, amit írtál és egyetértek veled.
2013. júl. 5. 15:45
 27/28 A kérdező kommentje:

Arjuna. Kár volt ezt megosztani, de talán mégsem, hiszen ennek a történetnek az a mondanivalója, hogy VAN Isten. És Ő igazságos, és jó. Ha ezt szűrték volna le egyesek, és nem támadtak volna, jobb lett volna minden. Nem igyekeztek megérteni ennek a bizonyságnak az üzenetét, ehelyett támadtak. Nem tudom honnan ered ez a gonoszság, de Isten igazságos, és mindenki visszakap mindent az életben. És még ilyen duma, hogy a keresztény embernek KÖTELESSÉGE leleplezni a hamis tanítókat. Ő, aki ezt írta, vajon mennyire igaz ember? Szörnyű ilyeneket olvasni. Meg hogy a becsvágy vezérel. Milyen ember az ilyen? Nem tisztem ítélkezni, de amennyi bántást kapott ez a történet az hihetetlen. Azért nem írom, hogy történetem, mert ez tényleg nem az enyém, hanem Isten ajándéka. Csodálom és tisztelem Jézust. Ő az én mesterem.

Köszönöm amit írtál, végre valaki, aki nem gyalázkodott.

2013. júl. 5. 20:31
 28/28 anonim ***** válasza:

...nézd..azt kérded, honnan ez a gonoszság,...hisz minden ember bűnből van...nem azért gonoszok, mert azok akarnak lenni, hanem azért mert bűnből van az emberi lélek...valóban nem tiszted neked sem az ítélkezés, ahogyan nekik sem,mégis mindenki azt teszi amit nem kellene, (a tanítás szerint) de nem tud mást tenni...akár bevallaj, akár képmutatóan letagadja (annál jobb ha bevallja, és így LÁTHATÓVÁ válik a Biblia IGAZSÁGA, Isten pedig JÓ, és nagykegyelmű, mert megbocsátja bűneinket, ha felismerjük azt, és megvalljuk...

...egyébként pedig, én minden ilyen bizonyságtételnek örvendek...tudom mennyire nagy kincs ez!

..légy áldott...amen

2013. júl. 6. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!