Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet így a dolog? Félek

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így a dolog? Félek

Figyelt kérdés
Sziasztok. 22éves srác vagyok,van egy 20éves barátnőm,akivel másfél éve együtt vagyunk.nálunk lakik fél éve,de 2hónapja sikerült külföldön munkát találnia.a minden napos "házastársi" kapcsolat vont maga után sok veszekedést,de s szerelem,szenvedély megvolt .mióta 2hónapba láttam 1szer,és ez csak így megy,havi 1szeri találkozás,kezdek félni az érzelmeimmel kapcsolatban.félek attól,hogy elmúlik a szerelem,szeretetem iránta,mert nem akarom,mert boldogok vagyunk...Olykor megkérdezem magamtól,hogy hiányzik e,vágyom e rá és néha nem tudok megerősítő választ adni,de időnként pedig elő tör bennem az érzés,hogy nélküle elviselhetetlen lenne az életem és hogy szeretem.de nem tudom hová vezet ez? szerintetek??Tapasztalatokat,véleményeket írjatok legyetek szívesek!

2013. febr. 18. 02:27
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem te már most tudod, hogy ez így nem fog működni csak tőlünk várod a megerősítést
2013. febr. 18. 05:07
 2/4 A kérdező kommentje:
nem,én a végsőkig kitartok,mert sosem alkalmi partnert kerestem,hanem mindíg azt,akivel leélhetem az életem,hogy legyen kivel egymás életét boldoggá tenni.
2013. febr. 18. 22:15
 3/4 A kérdező kommentje:
csak nagyon bízakodok,emellett tanácsokra,tippekre,véleményekre,tapasztalatra lennék kiváncsi
2013. febr. 18. 22:16
 4/4 Angica0901 válasza:

Szia!

Fúúúú Drága, én nem akarlak elszomorítani, de én is egy kapcsolatból jöttem külföldre dolgozni, és azóta immáron közel 8 éve élek itt, férjhez mentem egy helyi férfihez, és egy 5 hónapos kislány boldog szülei vagyunk. Nem mondom, hogy nem működhet, de ha hosszú távra gondolta a barátnőd ezt a külföldi munkát, akkor vagy menj utána, vagy készülj fel lelkileg arra is, hogy bármikor vége lehet. Én nem hiszek a távkapcsolatokban. Elég fiatalok vagytok még, így nyilván nem egy kakaóval a kandalló mellett töltitek a hétvégéiteket, és nyilván a szexuális igényeitek is magasabbra szárnyalnak a havi egy alkalomnál. Előbb-utóbb megismerkedtek valakivel. Én azt tanácsolom, ha szereted, menj utána, keress Te is ott munkát, és mentsd meg a kapcsolatotokat!

2013. febr. 19. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!