Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 17 éves lányba, én 30 vagyok. Szerintetek működhet a dolog?
Figyelt kérdés
A nagyon érett lányról van szó.És úgy látom hogy ő is komolyan gondolja.2012. dec. 21. 14:58
1/15 anonim válasza:
Ideig-óráig,előbb-utóbb lefalcol,nagyon sok kemány helyzet vár nég rátok,amire rá fog menni a kapcsolatotok,ő is fiatalítani fog hidd el,én 29 vagyok,barátnőm 26 ez így van rendjén,17 túl fiatal hozzád.
2/15 anonim válasza:
30 éves fickóhoz legalább 21-22 éves lány való. Rövid távon működhet, hosszútávon kicsi az esélye. Plusz a szülei sem lesznek elragadtatva ettől, ezt most garantálom...
4/15 A kérdező kommentje:
Édesapja sajnos nem él,anyukájával pedig jóba vagyok.
És szerintem sejti is hogy van köztünk valami..
2012. dec. 21. 15:11
5/15 anonim válasza:
És az csaj érzései milyenek? Mióta ismeritek egymást? Meg hasonlók.. Hogy működhet e csak kettőtökön múlik..
6/15 anonim válasza:
Alapvetően működhetne.Van ilyen pár a környezetemben,éppen ennyi idősek voltak,eltelt 4 év,továbbra is nagy a szerelem,de van egy sarkalatos pont,ami lehet,hogy szétváláshoz vezet,mégpedig a családalapítás.Ha ebben meg tudtok egyezni,akkor akár holtomiglan-holtodiglan.
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ő is komolyan gondolja.
Nyár óta ismerjük egymás....
2012. dec. 21. 15:14
8/15 A kérdező kommentje:
Most úgy érzem hogy én még egy jó darabig nem szeretnék gyereket,sem esküvőt,és hát a korából itélve gondolom ő sem :)
2012. dec. 21. 15:15
9/15 anonim válasza:
Helyzeted megértem, én 25 vagyok és egy 16 évesbe szerettem bele. Ugyanúgy komoly a lány, mondok valamit: sose hallgass másokra, akik le akarnak húzni a negatív véleményekkel. A kor kevesebbet számít, mint amekkora misztifikáció körüllengi...
25F :)
Sok sikert!
10/15 anonim válasza:
Igen erre gondoltam:)De ha te sem akarsz még családot,akkor jó:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!