Ez pedofil dolog lenne?
Az ofőm akivel nagyon jóban vagyok elmondta nekem h milyen betegsége van. én akkor nagyon kiborultam és nem aludtam napokig....Apu szerint ez pedofilia mert szerinte átlépte a tanár diák határait. most azon van h szétveri ofőt. :(
ez tényleg annak számít? én kérdeztem meg h jól van-e és felkészültem akár a legrosszabbrá is. számoltam minden lehetséges válasszal! tényleg pedofil dolog vagy nem?
kérem segítsetek! 17/L
jajj de örülök a válaszodnak!
de semmi rosszat nem csinált ofőm.... a másik gondja apuéknak h miért varrta a nyakamba. azt mondja h biztos azért vagyok vele ennyire nagyon jóban mert valamelyikünk(vagy mind a ketten)szerelmes a másikba.
igen, aki beszélget a diákokkal, csak pedofil lehet...
lehet hogy csak nem értelmeztem jól a szöveget, mert eléggé kusza, de szerintem apád nem lehet túl művelt ember.
szerintem apád vagy féltékeny vagy csak hisztériás, ismertem pár ilyet, aki pedofíliával gyanusítgatott másokat, általában nagyon hanyag apák, és így próbálják elkeseredetten védeni a gyereküket a saját félelmeiktől. lehet unatkozik is kicsit.
meg ahogy észrevettem az ember 90%a nincs tisztában a pedofília fogalmával. ha pedofil is lenne, az téged egyáltlaán nem érintene.
utolsó!
az Apu baj h szerinte nem szabadna semmi személyes dolgot elmondania. de am az osztályomnak sem tetszik h ennyire jóban vagyunk....úgy látom nem szabad kedvesnek lenni mert akkor az ember biztos csak kamuzik és jobb jegyet akar. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!