Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez pedofil dolog lenne?

Ez pedofil dolog lenne?

Figyelt kérdés

Az ofőm akivel nagyon jóban vagyok elmondta nekem h milyen betegsége van. én akkor nagyon kiborultam és nem aludtam napokig....Apu szerint ez pedofilia mert szerinte átlépte a tanár diák határait. most azon van h szétveri ofőt. :(

ez tényleg annak számít? én kérdeztem meg h jól van-e és felkészültem akár a legrosszabbrá is. számoltam minden lehetséges válasszal! tényleg pedofil dolog vagy nem?

kérem segítsetek! 17/L

2013. márc. 24. 16:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat Utolsó! igen..ott én is hibáztam h kb2-3 napig látványosan kerültem miután elmondta mi a baja. ebből szerintem mindenki azt vette le h biztos volt valami....de aztán rájöttem h nem lehetek vele ilyen mert attól se Ő se én nem leszünk jobban. úgyhogy most megint minden szépen megy :)

a tanárom pedig 40éves. miért érdekel?

2013. ápr. 2. 06:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsi voltam hogy mekkora a korkülönbség köztetek :)
2013. ápr. 2. 14:39
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát jóó nagy :D
2013. ápr. 2. 15:15
 24/24 johnny1951 válasza:

Figyelj kedvesem...! Ha igazán problémád lenne a tanároddal és nem volnál bele fülig szerelemes, (vagy Ő beléd...) akkor nem itt tépnéd a szád...!

D.jatok egy jót és mindjárt minden aggodalmad helyére kerül. Persze ez maradjon a Ti titkotok és ne itt hireszteld...

Csááá

2016. jún. 26. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!