Ez pedofil dolog lenne?
Az ofőm akivel nagyon jóban vagyok elmondta nekem h milyen betegsége van. én akkor nagyon kiborultam és nem aludtam napokig....Apu szerint ez pedofilia mert szerinte átlépte a tanár diák határait. most azon van h szétveri ofőt. :(
ez tényleg annak számít? én kérdeztem meg h jól van-e és felkészültem akár a legrosszabbrá is. számoltam minden lehetséges válasszal! tényleg pedofil dolog vagy nem?
kérem segítsetek! 17/L
Köszönöm a válaszodat Utolsó! igen..ott én is hibáztam h kb2-3 napig látványosan kerültem miután elmondta mi a baja. ebből szerintem mindenki azt vette le h biztos volt valami....de aztán rájöttem h nem lehetek vele ilyen mert attól se Ő se én nem leszünk jobban. úgyhogy most megint minden szépen megy :)
a tanárom pedig 40éves. miért érdekel?
Figyelj kedvesem...! Ha igazán problémád lenne a tanároddal és nem volnál bele fülig szerelemes, (vagy Ő beléd...) akkor nem itt tépnéd a szád...!
D.jatok egy jót és mindjárt minden aggodalmad helyére kerül. Persze ez maradjon a Ti titkotok és ne itt hireszteld...
Csááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!