Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez pedofil dolog lenne?

Ez pedofil dolog lenne?

Figyelt kérdés

Az ofőm akivel nagyon jóban vagyok elmondta nekem h milyen betegsége van. én akkor nagyon kiborultam és nem aludtam napokig....Apu szerint ez pedofilia mert szerinte átlépte a tanár diák határait. most azon van h szétveri ofőt. :(

ez tényleg annak számít? én kérdeztem meg h jól van-e és felkészültem akár a legrosszabbrá is. számoltam minden lehetséges válasszal! tényleg pedofil dolog vagy nem?

kérem segítsetek! 17/L

2013. márc. 24. 16:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom. de abban segíts akkor h hogyan tudnám legalább elviselni a féltékeny és rosszalló pilantásokat? mert ez nagyon zavar engem és rosszul is esik :(
2013. márc. 24. 17:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt pár tanárom akikkel jó viszonyban voltam, csak úgy, hogy sokat beszélgettünk órák után, mesélt a családjáról, és az, hogy a tanárod elmondta neked, hogy beteg, egyáltalán nem pedofil. Ha fogdosna vagy ilyesmi, akkor az lenne, de így nem. Csak elárulta neked. Különben szerintem nagyon jó, ha van egy erősebb tanár-diák kötelék, mert sokszor bármilyen téren a tanár is sokat tud segíteni. Ez nem rossz, apukád csak félreértette, vagy beleképzel dolgokat és félt, ennyi:) Ne foglalkozz vele, ez nem pedofil dolog!:)
2013. márc. 24. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem sem "pedofil dolog", egyáltalán nem! Egyszerűen csak jóban vagytok, bír téged (vagy vonzódik is, ahogy írtad), és elmondta neked a problémáit. Ha tényleg magányos, akkor meg végképp érthető, hiszen te megérted őt, és így ki tudta legalább neked önteni a szívét. Apukád meg tényleg csak félt, azért akadt ki ennyire. Szerintem ne nagyon mesélj neki ezekről a dolgokról, és akkor ő is nyugodtabb lesz, meg neked se kell majd azt hallgatnod, hogy "ez egy pedofil b@rom".

Úgyhogy nem kell aggódnod! ;)

Amúgy pedig tényleg sokan nem tudják rendesen, hogy mi az a pedofília, ugyanis a tanárod még akkor se lenne pedofil, ha akarna tőled valamit, mivel te már 17 éves vagy. Így csak liliomtiprónak számítana, ha tenne vmit. Persze az már egy másik dolog, hogy ugye a tanár-diák kapcsolat tiltott, szóval ebből a szempontból meg tök mindegy, hogy pedofília-e vagy sem.

2013. márc. 24. 20:56
 14/24 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek. szinte kivétel nélkül mind kedvesek voltatok velem és ezért még ismeretlenül is hálás vagyok. de abba beleszakad a szívem h kb senki nem ért meg. mindenki szerint felkapaszkodó vagyok és nem őszinte a viszony köztünk. én csak lotyó vágok ő meg d.gna engem....pedig ez nem igaz! hogy bizonyítsam ezt be anélkül h akár egy szemernyit is romlana a viszonyunk?
2013. márc. 24. 20:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha neked többet ér az a tanár, mint az osztálytársaid, akik piszkálnak miatta, akkor értelmetlen bármit is bizonygatnod. Másrészről pedig azzal csak a lovat adod alájuk, ha egyfolytában tagadod, meg tiltakozol. Ne foglalkozz velük, egyszer úgy is megunják, főleg ha tényleg nem adsz nekik okot arra, hogy szekáljanak.
2013. márc. 24. 22:57
 16/24 A kérdező kommentje:

okés :)

ezt fogom csinálni! de am másban nagyon jól kijövö

2013. márc. 25. 05:49
 17/24 A kérdező kommentje:

okés :)

ezt fogom csinálni! de am másban nagyon jól kijövök velük csak ez egy érzékeny pont sajnos :/

2013. márc. 25. 05:50
 18/24 anonim ***** válasza:

"a műveltséggel nincscs gondja."

neki biztos nincs, a disznót se zavarja, hogy a saját ürülékét is megeszi.

"gyébként tényleg senki nem érti meg h lehet köztünk baráti kapcsolat... "

ebben a világban, ahol kb mindenki csak kihasználja a másikat, nem is csoda. de ez csak arra világít rá, hogy a többség magából indul ki.

"hol van az emberekből a barátság és az empátia?"

már sehol, itt is minden 5. hozzászóló nem gyökér csak. de hozzáteszem, az empátiát ki is kell érdemelni.

"abban biztos vagyok h vonzódik hozzám. tudom. érzem. látom rajta. de akkor sincs szerintem baj azzal amit csinálunk...:/"

az idősebb férfiak 90%a vonzónak tartja a fiatal lányokat, csak egy részük nem meri felvállalni. minél idősebb, annál kínosabb. de ha veled egyidős lenne, akkor sem jelentené azt, hogy holnap meg fog erőszakolni egy láncfűrésszel a tornateremben...

"igen ezt tudom. de abban segíts akkor h hogyan tudnám legalább elviselni a féltékeny és rosszalló pilantásokat? mert ez nagyon zavar engem és rosszul is esik :("

szerintem sehogy, de talán jót tenne, ha lekötnéd a figyelmed egy kis tanulással, művelődéssel. akkor talán fejlődhetne kicsit a jellemed, és nem szomorkodnál.

2013. márc. 25. 12:37
 19/24 A kérdező kommentje:
hát....kedves Utolsó tanulok elég sokat az átlagom 3.7-4-es bár tudom h lehetne jobb is... a jellememről annyit h nagyon beleélem magam mások gondjaiba és a sajátomat pedig elnyomom. pontosan hogy érted h fejlődjön? miben látsz így a kérdésem és a kommentjeim alapján első benyomásként hibát? szívesen fogadom a kritikát főleg ha építő. szóval őszintén! (:
2013. márc. 25. 14:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Akármit csinálsz az osztályod úgyis csesztetni fog. Az én osztálytársam is jóban volt az egyik tanárunkkal és mindíg kapta érte az ívet. Nálad 1 fokkal rosszabb így hogy te lány vagy ő meg pasi. De egy idő után túllépnek rajta és hozzászoknak. Ha most hírtelen elkezdenéd kerülni vagy ilyenek akkor rögtön menne a kombinálás hogy történt valami köztetek.

Ha tényleg érdekelnek a problémái meg kedveled akkor ne fordulj el tőle és hallgasd meg. Max ha átlépne egy határt akkor megbeszéled vele hogy te ezt nem akarod.

Amúgy szerintem ebben semmi rossz nincs. Az meg egy baromság hogy pedofil. Te már nemileg érett vagy úgyhogy köze sincs ahhoz.

Apudat meg állítsd le. Beszéld meg vele hogy te kedveled és tudod kezelni és ha valami baj van akkor mindenképpen szólsz neki. És oszd meg vele hogy miről beszélgettek hogy lássa hogy nincs baj

Amúgy hány éves a tanárod? Csak kíváncsiságból :)

2013. ápr. 2. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!