Kedves Jehova Tanúi! Ti olvastatok már elkülönülő leveleket?
Találtam egyet, és ezt szeretném veletek megosztani.
Elkülönülő levél
Noha ez egy elég hosszú elkülönülő levél, amelyet hamarosan be fogok nyújtani a helyi vének testületének, gondosan kifejti, hogy miért nem hiszek már abban, hogy ez az egyetlen igazság a földön napjainkban. A levelem nem bizonyos emberekkel szembeni nézeteltérésen vagy egyedi tapasztalatokon alapszik (bár van bőven ilyen is). Ehelyett az elkülönülés melletti döntésem kizárólag ésszerű, logikus és gondosan átgondolt alapokon nyugszik. Az egészet talán a vértranszfúzióra vonatkozó álláspontunk kezdeményezte. De ahogy azt majd láthatod, végül sokkal kiterjedtebbé vált mint csupán ez az egy kérdés.
Minden jót,
v.
itt olvashatjátok el az egészet: [link]
Drága kérdező!
Ahogy olvastam az elkülönülő leveledet azon gondolkodtam,hogy,hogyan lehettél te vén???
Ki vagy te hogy megkérdőjelezd a hű és bölcs gondolatait?
Ezek szerint nálad az égiszekér nem nagyon halad,sőt szerintem visszafelé megy.Még az a jó az egészben,hogy te helyesen értelmezed amit Jehova leíratott nekünk a Bibliában.
Honnan szedsz ilyen badarságokat,mint a sajtos sonkás szendvics tiltása?
Mondhatom csuda egy gyülekezet lehet ahol ilyen a többi vén is,aki ha kell nem segít hanem inkább vádol?
Elítél téged a tetteidért,hogy majd armaggedonkor lehet,hogy pusztulsz.
Én úgy tudtam eddigi életem során,hogy egyedül csak Jehovának van joga ahhoz,hogy megítélje az emberek tetteit!
Nagyon sajnálom,hogy Sátánnak sikerült rést ütnie a védőpajzsodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!