Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a ti bizonyágtételetek?...

Mi a ti bizonyágtételetek? Miben segített már meg Isten?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 11:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a álaszotokat! Nagyon hasznos dolgokat írtatok. Sokan segítettek köszi mindenkinek! :)és köszi hogy leírtad mi történt veled az éretségin az Úr tényleg jóságos :)
2013. jún. 30. 15:24
 12/27 anonim válasza:
Nekem is az érettségin segített meg az Úr! Ha minden igaz, szeptembertől oda fogok járni, amiről mindig is álmodtam és ezt neki köszönhetem! Ha szeretnéd kifejtem, de csak később, bocsi :)
2013. júl. 1. 15:47
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12 válaszoló ésszeretnémha majd ráérsz! :)
2013. júl. 1. 18:27
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát jó, akkor itt van egy. Porckorongsérvem volt,levált egy darab, és nyomta az isiász ideget. Megvolt az időpont a műtétre, MRI vizsgálat is. Annyira fájt, hogy kiléptem a munkahelyemről, nem bírtam állni, aludni is rossz volt.

Volt, hogy menni se tudtam, meg kellett állnom, le kellett guggolnom, de felállni már nem volt könnyű, percekig tartott.

Lesugárzott a lábamon keresztül a bokámig, egy égő-fájó érzés, néha zsibbadás. Azt mondta a dokinő, hogy rajtam az Isten sem segít. Ekkor eszembe jutott, hogy segített már nekem a dohányzásból megszabadulni. Aztán Karácsonykor, mikor mindenki evett-ivott, csináltam egy négynapos böjtöt, de nem túl keményet. Annyira fájt, hogy már aludni sem tudtam, csak forgolódtam, és sírtam, holott már 20éves elmúltam. Aztán a negyedik nap el is felejtettem, hogy mi van velem, mert ki tudtam aludni magam. Aztán megpróbáltam kinyújtani a lábam, és sikerült. Felkeltem , hajolgattam, ugráltam, a műtét elmaradt. Megköszöntem az Úrnak.

2013. júl. 11. 18:02
 15/27 anonim ***** válasza:

Karlowy köszi, hogy megosztottad velünk.

Jó ilyenről olvasni, hála az Úrnak érte. :)

2013. júl. 11. 18:24
 16/27 anonim ***** válasza:

Szívesen, kapsz még egyet.

Építkezésen dolgoztam, raktáros meg segédmunkás voltam, meg nálam volt a kulcs, úgyhogy fontos volt, hogy én legyek az első a nyitás miatt. Minden reggel óracsörgés előtt keltem 10 perccel magamtól. Egyszer elaludtam, és nem értettem hogyan, az első kérdésem az volt, hogy Uram miért kellett elaludnom?

Eléggé rossz volt, mit fogok bent mondani, mindenki rám vár, tök ciki. Aztán amikor szállok ki az Árpád hídnál a metróból, és fel akarok menni, látom, hogy le van zárva a villamoshoz felmenő lépcső, rendőrségi sárga szalaggal.

Akkor volt az, hogy egy részeg belehajtott a villamosmegállóban várakozókra, lett pár halott, és sok nyomorék. Ha időben elindulok, én is köztük lettem volna.

2013. júl. 12. 06:37
 17/27 anonim ***** válasza:

Nah, látom a sok bizonyság közt elvesznek az én írásaim.

Akkor nesztek még egy!

Már aludtam, amikor éreztem, hogy valaki böködi a homlokom az ujjával, keltegetvén engem. Tudtam, hogy Isten akarja, hogy imádkozzam. Hát elkezdtem, és azon vettem észre magam, hogy a balesetek elkerüléséért imádkozom erőteljesen.

Eltelt fél óra, azt visszafeküdtem. Másnap daruztam téglát,és a villát benyomtam teljesen a raklap alá, így 3 raklapot emelt egyszerre, mert az 1 mögött volt 2 egymáson, a villa meg beért a hátsóraklap alá is, de én nem vettem észre.A darus nem értette miért nem megy, a műszer jelzett neki, hogy túl van terhelve, de én mondtam, hogy minden rendben, ő meg csak emelt. Aztán egyszercsak engedett a hátsó raklap deszka(eltört), és az én raklap téglám felrepült vagy 2 métert. A darusnak megkellett kapaszkodnia, kis híján felborult a daru.Akik látták a darut, hogy kileng , nagyon megrémültek, én tudtam, hogy előző este már el lett rendezve, akkor értettem meg.

Aztán máskor is keltegetett az Úr, de azt kérdeztem, hogy miért most? Különben is fáradt vagyok, így tovább aludtam. Másnap ellopták a nagy flexet, és a hilti vésőgépet, én voltam a raktáros, én adtam ki.

Hát van ilyen is.

2013. júl. 19. 14:00
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem te inkább veszélyeztetted az emberek életét, mondván egy imával minden le van rendezve. Legközelebb majd én is imádkozni fogok, hogy ne üssön el egy autó sem, másnap meg majd át megyek mindenhol a piroson...
2013. júl. 19. 14:06
 19/27 anonim ***** válasza:
Jópofa vagy. Nem magamtól kezdtem imádkozni, hanem az Úr keltett fel, hogy figyelmeztessen a másnapi dologra. Nem ugyan az. Csak tudtam, hogy mi miatt kellett imádkozni.
2013. júl. 21. 19:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Az Úr keltett fel?

Jópofa vagy. :) Én meg vele szoktam teniszezni.

2013. júl. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!