Ti hogyan élitek meg a szeretet parancsát a mindennapi életben? Van vele nehézségetek? Hogyan lehet fejlődni?
"Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel." /Teréz anya/
Utolsó vagyok :D és lehagytam, hogy az idézet alapján írtam ezt :) De tényleg nagyon igaz !
Szervusz
1. Az emberek iránti szeretet határozza meg az életem irányát. Ez nélkül nem lehetnék keresztény. Ez ad erőt, hogy elvigyem embertársaimnak a megmentés üzenetét. Nem él a földön ma olyan ember, akinek ne lenne szüksége arra, hogy egészséges, fiatal, üde, életerős és öregségtől, haláltól mentes életet éljen.
2. A nehézség talán abból adódik, hogy sokan elutasítóak vagy mert nem hiszik el ezt a bibliai üzenetet, vagy mert másként élik meg az Istenbe vetett hitüket.
3. A szeretetben úgy lehet fejlődni, ha naponta olvasom a Bibliát és tanulok Krisztus módszereiből, megpróbálom utánozni őt abban, ahogyan a türelmet gyakorolta és a szeretetét kimutatta az emberek iránt. Ő olyan mint egy áramforrás. Föltöltődöm tőle, így van mit adni az embertársaimnak.
Azt tapasztalom, a leginkább szeretetre van szükségük. És én nagyon szeretem az embereket.
Üdvözlettel: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!