Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az, hogy ebben a...

Miért van az, hogy ebben a kategóriában bárki bármilyen kedves és segítő szándékkal válaszol egy kérdésre, teljesen lepontozzák?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen láttam, és szerintem ez nagyon idegesítő, nem értem, hogy miért okoz örömet egyeseknek lepontozni a segítőkész válaszokat.
2013. jún. 23. 20:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Ha Bigott vallásos lennék, nem lennék nyitott semmi másra"

Ez nem függ össze annyira. Másra talán nyitott vagy, csak a vallás terén van egy kőkemény kényszer benned.

"ám általában utána járok dolgoknak igaz összehasonlítás végett"

Pontosan. Kivéve a vallás terén, hiszen ott már kiválóan ismersz mindent.

"és azért vannak jó ötletek dolgok "valláson" kívül is."

Szerencsére. Ezért tartalak téged értelmesnek, különben nem lenne alkalmad, hogy ezt bebizonyítsd.

2013. jún. 24. 20:28
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"nem azt mondom amit a "felekezet" mond hanem amit a Biblia ír. "

Hááát, kedves Katy, ez nem egészen így van.

A Biblia ugyanis azt írja:

"Nem láthatod színemet, mert nem láthat engem az ember, amíg él." ( 2Móz 33:20 )

"... arcom színe nem látható." ( 2Móz 33:23 )

Vagyis I-ten arcát nem lehet látni, amibõl következik, hogy aki fizikai testnek - legyen az élõ v élettelen - I-teni lényeget tulajdonít, az bizony bálványimádást követ el ( a három legsújosabb bûn egyikét ) és így - sajnos - nem üdvözülhet, nem lesz része az eljövendõ világban. ( Ami persze - talán felesleges mondani - nem azt jelenti, hogy az ilyeneket meg kellene ölni, mert ez a Messiási Korra vonatkozik, és nem emberi tevékenység eredménye. )

Te pedig rendszeresen úgy emlegetsz valaha élt, akkoriban emberek között járó kelõ embert, mint akinek I-teni lényege lett volna, tehát épphogy ellentmondassz annak, amit a Biblia ír. Sajnos.

2013. jún. 24. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!