Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a gyakori kérdések...

Szerintetek a gyakori kérdéseken melyik kategóriában a legbunkóbbak az emberek?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy a szex és szerelem téma kört leszámítva a családi kapcsolatokban, meg itt, a kúltúra is közösségben is megy rendesen az oltogatás. Meg persze a gyerekvállalásban is, de azt kevésbé követem figyelemmel, mert nem érdekel, meg van egy-két annyira idióta anyuka, hogy az már fájdalmas.

A szépség és divatban meg a nagy hipsterek oltogatnak mindenkit, hogy "de hát mindenki ilyet hord, fú annyira átlagos vagy" (Egyébként azt vettem észre, mikor egy egész helyes csaj rak ki magáról fotót, akkor lehordják mindennek, ha meg valami ocsmányság, akkor még dícsérgetik milyen szép...)

És most vettem észre, hogy szám ítástechnika meg elektronikus eszközökben sincs hiány bunkókból.

Szerintetek melyik témakörben fordul elő a legtöbb bunkó ember itt gyakorin?

2013. márc. 17. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
politika rovatban is megy ám ez
2013. márc. 17. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem minden kategóriában előfordul 1-2 olyan ember aki bunkó, vagy sikeresen mutatja magát bunkónak. :))))
2013. márc. 17. 16:30
 3/11 A kérdező kommentje:
jah igen, a politika... ott nincs olyan kérdés, aminél ne lenne bunkó. épp ezért messze elkerülöm. #2 ezeknél a kategóriáknál nem csak 1-2 bunkó ember van, hanem sokszor minden kérdésnél minden 3. válasz bunkó...
2013. márc. 17. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos mindenhol, de egy csomó más fórumon, blogon...A bunkóskodás szinte népbetegség lett.
2013. márc. 17. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden kategóriában találni bunkó válasz adókat.De az sem különb aki kirak magáról ide képet,és várja,h dicsérjék.Ez még szánalmasabb.
2013. márc. 17. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze az kérdés, hogy mit értünk bunkó alatt?

- Azt, hogy kevésbé iskolázott, ezért bizonyos kérdésekre olyan választ ír tisztán jószándékból, segíteni akarásból, mely nem felel meg a valóságnak?

- Vagy azt nevezed itt bunkónak, aki azzal foglalkozik, hogy másokat lehülyézzen, a körmeit aggatja stb. stb.?

- Vagy éppen azt tartod bunkónak, aki trollkodik, tehát direkt, akarattal ír hülyeségeket a kérdésre, csak azért, hogy írjon, de a konrét, használható megoldásban való segítség eszébe sincs.

2013. márc. 17. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a legelső helyen messze az ezotéria áll, utána esetleg a politika.
2013. márc. 17. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezotéria:)
2013. márc. 17. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A sport, mozgás témakörben is vannak sokan... Próbálj csak egy tápkieggel kapcsolatos kérdésben bármi hibát véteni, rögtön egy raklapnyi izomagy fog kiugrani a monitorból! ;)
2013. márc. 17. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
De nem különb a fogyókúra téma sem, no meg a sütés-főzésnél: ha valamit édesen szeretek, akkor az a baj, ha valamit sósan, akkor azért pontoznak le. Pedig az már hogy ki mit hogyan szeret, az nem tárgyi tudáson, hanem ízlésen alapul, mégis ész nélkül megy a lepontozás.
2013. márc. 18. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!