Miért van az, hogy ebben a kategóriában bárki bármilyen kedves és segítő szándékkal válaszol egy kérdésre, teljesen lepontozzák?
Kedves 11-es
A "felekezetnek"
Hát a "felekezetben" ugyan olyan emberek vannak mint Én, persze több féle korosztály és szellemi beállítottság.
S nem azt mondom amit a "felekezet" mond hanem amit a Biblia ír.
Így tulajdonképen ha nem is tudják, a bibliát nullázzák le nem engem.
Itt mindenki ugyan azt mondja tanulja Magyarországon, mint bárhol máshol.
A minap láttunk a Maya Indiánokról egy filmet, és sokan vannak közölük akik már a testvéreink.
Sőt kint Ruandában megjelent az újvilág fordítású biblia Kinyarvanda nyelven
A sepcialitása az egésznek, hogy ott olyan szegénység van, hogy senkinek nem lehetne Bibliája, olyan sokba kerül ott egy könyv, Sőt vannak helyek ahol semmilyen egyszerű heti, vagy napilap sem jelenik meg, mert arra meg végkép nincs pénz.
De a Testvérek ott ingyen megtanítják az ottaniakat írni olvasni és mindenki kap ingyen egy Bibliát a saját nyelvén. Az ottani testvérek sírva fakadtak, mikor a kezükbe vették az első bibliájukat.
s mielőtt valaki be írna hogy élelmet is adjunk nekik, azt is adunk.
Katy Weaver
utóirat:
sőt vannak helyek ahol csak az Őrtorony, és az Ébredjetek az egyetlen olvasni való, mert nem kerül pénzbe.:)
Katy Weaver
Szia!
Azért, mert ez a teljesen nyílt fórum, ahol mindenki szabadon kinyilvánítja a véleményét. Akinek ez nem tetszik az ne írjon ide, vagy ne látogassa ezt az oldalt. Mindezt úgy írom, hogy igen sokat kommentelek itt, és igen sokszor lepontoznak igazságtalanul. Vállalni kell, hogy sokan ellenségként tekintenek ránk, mégha sokszor rosszul is esik, de hidd el, hogy kárpótol az a nehány kedves sor, amivel néha megtisztelnek olyanok akik értékelik amit kommenteltem.
Üdv. Péter
Csatlakozom Péterhez.
Katy Weaver
"egyszer próbát tettem és nem írtam alá az egyik válaszomat"
Sajnos valami iszonyúan bigott vallásos vagy, ezért az ilyen irányú írásaid teljesen használhatatlanok. A tényeket még csak véletlenül se veszed figyelembe. De még más témakörben is, amennyiben egy kicsit is érinti a vallást.
Én is le szoktam az írásaid többségét pontozni, akár aláírod, akár nem. Most kivételesen jót is írtál, nem pontoztam.
Amúgy én is támogatom, hogy aki pl. 30-40% alatt van, az ne pontozhasson.
Ha Bigott vallásos lennék, nem lennék nyitott semmi másra, ám általában utána járok dolgoknak igaz összehasonlítás végett, és azért vannak jó ötletek dolgok "valláson" kívül is.
De hát te tudod.
Katy Weaver
Szerintem hasznos volna, ha kategóriánként leválogatnák a válaszokat, pont a lepontozgatások miatt. Mert ha valaki hasznos válaszokat ad mondjuk a.. random kategória: Közlekedésben, de itt a sárga földig pontozzák, akkor a százaléka semmilyen módon nem jelzi a válaszai hasznosságát más kategóriákban.
Az meg, hogy itt pontoznak, nos azért szoktam le a normális vitázásról, mert régebben sokszor egy órát vagy többet is beleöltem egy-egy válaszba, hogy utánakutassak a dolgoknak, de ugyanúgy lepontozták, mintha csak beböfögtem volna valamit. Nem éri meg az erőfeszítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!