Szerintetek melyik keresztény felekezetnek van igaza?
A keresztény szó arra utal, hogy Krisztus tanítását követed.
Tehát aki azokra építi az életét, nem mondvacsinált dogmákra.
Inkább az a kérdés, hogy ki értelmezi jól?
Az aki nem kerül ellentmondásba.
Azért a keresztények elég sok mindenben egyet szoktak érteni.
Amiben nem, az nem mindig lényeges.
Habár vannak akik szerint csak szajkózni kell, hogy Jézus Isten és akkor minden zsír, gyilkolhatok is...
Egyén kérdése, hogyan értelmezi a dolgokat és mit vall.
Nézz mindenki a tükörbe.
A szöveg le van írva. Senki sem tagadhatja...
Az sem biztos, hogy magának a kereszténységnek igaza van.
Lehet, hogy valamelyik másik vallásnak van igaza.
Vagy egyiknek sincs.
Nagyon kevesen vannak, akik az igazságot hirdetik, és nagyon sok prédikátora van a sátánnak! Nézd meg ezt a videót:
Isten áldjon!
Csatlakozom azokhoz akik Jézusra utalnak, mint követendő példára.
Jézus mintát hagyott, hogy a nyomdokaiban Járjunk.
Így helyes imádatot tudunk bemutatni atyánknak.
Melyiknek van igaza?
Igaza Isten szavának van.
ami abban le van írva az alapján lehet az igaz keresztényeket azonosítani, és ez E G Y S É G E S, minden népből kiválasztott csoport akik vállvetve mutatnak be tiszta imádatot Istennek
Ami nincs benne Isten szavában és zűrzavart okoz az emberek között, az nem lehet igaz.
Jézus soha sem állította, hogy mindenki aki Őt elismeri, az az Ő követője.
(Máté 7:21-23) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, nemde prófétáltunk a te nevedben, démonokat űztünk ki a te nevedben, és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?« 23 De én akkor megvallom nekik: Soha nem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!
Katy Weaver
Szerintem katolikus lehetsz, nem?
Én meg oda tartozom, ahol a kenyér és bort egyáltalán nem kell fizikailag magunkhoz venni, de persze nem bűn csak értelmetlen. A jelkép nem azt jelenti, hogy tartalom nélkül bohóckodunk. Jézus sem egy jót enni és inni jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!