Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem hallom Isten válaszá...

Miért nem hallom Isten válaszát a szívemben?

Figyelt kérdés
Azt mondják mások, hogy mert nem vagy Isten báránya ha nem hallod az ő hangját! Hát akkor mi vagyok,hisz életem neki adtam és tiszta szívemből szeretem!
2013. jún. 20. 20:19
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Nagyon megpróbált ember vagyok,és szeretném tudni Isten mit akar velem, az életemmel stb. De nem kapok választ,már régóta kérem.
2013. jún. 20. 20:49
 12/45 Pietrosol ***** válasza:

Velem még nem fordult elő, hogy kontemplatív, meditatív állapotban jött volna intuíció, mindig később, semleges helyzetben jött valami inspiráló ihlet (vagy csak nem voltam eléggé figyelmes). Egy biztos, ha valamilyen kérdéssel sokat foglalkozom arra előbb-utóbb jön válasz.

Egyébként a türelem is nagy erény.

2013. jún. 20. 20:55
 13/45 anonim ***** válasza:

Ahogy a megboldogult Jimmy énekelte anno:

"Szemeddel láss, szíveddel érezz", a hallásról nem beszélt :D

2013. jún. 20. 20:55
 14/45 anonim ***** válasza:

Az ajánlott gyógymód: Zsoltárok könyvének olvasgatása. Nyisd ki valahol és olvassál.

42,12 Miért csüggedsz el lelkem, és miért nyughatatlankodol bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok én néki, az én szabadítómnak és Istenemnek.

37,3 Bízzál az Úrban és jót cselekedjél; e földön lakozzál és hűséggel élj.

37,4 Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit.

2013. jún. 20. 20:57
 15/45 anonim ***** válasza:

Egyik kedvencem (helyzetkép a nyomorról):

102,7 Hasonló vagyok a pusztai pelikánhoz; olyanná lettem, mint a bagoly a romokon.

102,8 Virrasztok és olyan vagyok, mint a magános madár a háztetőn.

2013. jún. 20. 21:02
 16/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,nagyon szeretem olvasni a zsoltárokat és úgy már megeset hogy onan kaptam választ.
2013. jún. 20. 21:05
 17/45 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, van, hogy a válasz rögtön érkezik, van, hogy várni kell rá, és az is válasz, ha nincs válasz.
2013. jún. 20. 21:07
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Kevés az, hogy másoktól hallasz Istenről. Kevés az, ha olvasod azoknak az írásait, akiknek kapcsolatuk volt Jézussal. Kevés az, ha templomba/gyülekezetbe jársz és tanítanak téged Istenről.

Nagyon sok hívő van, akik elkezdik Istent keresni, de nem tanítják meg nekik, hogy egy valóságos, személyes kapcsolatuk lehet Vele. Pont a lényegtől fosztják meg őket, mert aki nem ismeri Jézus hangját, vagy ismeri, de nem követi Őt, annak nincs örök élete. Az örök élet beszédei Jézusnál vannak, ezért nagyon fontos, hogy halljad Őt.

Az, hogy olvasod a Bibliát, vagy embereket hallgatsz, annak semmi köze sincs a te Jézussal való személyes kapcsolatodhoz! Az Úr használhatja az Ő szolgáit arra, hogy rajtuk keresztül szóljon hozzád. Csak az a probléma ezzel, hogy sokkal több szolgája van a sátánnak, és ő is használja az ő szolgáit, hogy szóljanak hozzád. Ha nem ismerted meg személyesen Jézust, honnan fogsz különbséget tenni? És a sátán nagyon alattomos módon a Bibliát használja arra, hogy félrevezesse a hívőket. Amikor a pusztában megkísértette Jézust, az Ószövetség lapjairól idézett. Nagyon sok prédikátor van, szorongatják a Bibliát a kezükben, de a többségük a sátán szolgája. Jézust csak csaliként használják, hogy becsalogassanak a gyülekezetükbe, és az ő egyházuk foglyává tegyenek. Ne higgy a prédikátoroknak, ne higgy az embereknek! Menj Jézushoz, és ismerd meg Őt előbb személyesen.

Imádkozzál, imádkozzál, és imádkozzál! Nem tudod Őt máshogyan megismerni! Ha azt akarod hallani, hogy az emberek mit gondolnak Istenről, akkor menj, és hallgass embereket, de ha Jézust akarod megismerni, akkor Őhozzá kell menned! Ha az emberek hangját akarod hallani, akkor menj, és hallgass embereket, de ha Jézus hangját akarod hallani, akkor menj Jézushoz és hallgasd Őt!

Olvasd az evangéliumokat, Jézus szavait, és imádkozzál! Könyörögjél és zörgess Nála, és Ő be fog engedni téged a szoros kapun, ami az életre visz, és ezután kezdj el járni a keskeny úton. Ezt az utat ENGEDELMESSÉG és SZENTSÉG útjának hívják - ez nagyon keskeny út, de csak ez vezet az örök életre.

Isten áldjon!

2013. jún. 20. 21:59
 19/45 A kérdező kommentje:
Mivel nagyon értelmes választ adtál,szeretném tudni ki vagy te? Mert lehetséges hogy még kérdezek tőled.
2013. jún. 20. 22:08
 20/45 A kérdező kommentje:
Privátba!
2013. jún. 20. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!