Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az arab világban a megkövezés...

Az arab világban a megkövezés során meghal a nő? Mi a véleményetek a kövezésről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 14:31
1 2 3 4 5
 41/43 Nyunya85 válasza:
89%
Èn az összes arab férfit megkövezném....
2013. jún. 26. 20:46
 42/43 anonim ***** válasza:

"Az abortuszhoz annyit, hogy akárhol húzod meg a határt, az önkényes. Akár a születésnél, akár a foganásnál, akárhanyadik hétnél. "

Minden döntés önkényes valamilyen szempontból. Az én megközelítésem nem vallási alapú. Szerintem meg kell hagyni a választás lehetőségét a nőknek ebből a szempontból. A többit meg meg már leírtam.

A kövezésről pedig még mindig az a véleményem, hogy állatias, barbár szokás.

2013. jún. 26. 22:38
 43/43 anonim ***** válasza:

Bár a kérdéshez nem nagyon tartozik, de véleményem szerint az abortusz NEM CSAK A NŐ döntése! Igenis, ha a férfi is beleegyezését adja, akkor lehetne elvégezni.

Teszem azt, barátnőm áldott állapotba kerül. Én teljesen fel vagyok készülve már most is egy gyermekre. Ám, ha ő nem, mégis a szexben benne volt, ketten csináltuk azt a gyereket, tőlem származik, ha úgy nézzük, és mégis a döntés csak az anyáé? Már bocsánat, de ő kapta azt az ajándékot, amit kivág a kukába szó szerint. Én azt mondanám, igen is szülje meg a gyerekemet, ha nem kell neki, nekem akkor is kell, és majd felnevelem én. Hát igen, a természet már csak ilyen szívás, csak az anya tudja kihordani a gyereket. De attól még NEM az ő TULAJDONA!

Persze jöhet a blabla szöveg, hogy de a nő szenved vele sokat és pici 1 éves koráig szüksége van az anyára, meg a testét elcsúnyítja, stb.

Ez nem érdekel! Én alapvetően ma már nem tiltanám a sexet, a gyerekeimnek sem fogom megtiltani. Ha 14-15-17 évesen sexelni akar, akkor ám legyen. De ha várandós lesz, akkor vállalja a felelősséget! Az a legszomorúbb ebben a világban, hogy semmiért... SEMMIÉRTT nem vagyunk hajlandóak felelősséget vállalni, még a szexért sem. És közben fel sem fogják egyes emberek, hogy ennek a FELELŐTLENSÉGNEK a következményeként GYILKOSSÁGOT követnek el.

Persze szélsőséges kivételek mindig vannak, azokat most kihagytam (pl. erőszakból következő terhesség...)

2013. jún. 27. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!