Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az arab világban a megkövezés...

Az arab világban a megkövezés során meghal a nő? Mi a véleményetek a kövezésről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 14:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
72%
Nincs senkinek joga elvenni a másik ember életét.
2013. jún. 20. 19:57
 12/43 anonim ***** válasza:
22%

"Nincs senkinek joga elvenni a másik ember életét."

*khm* abortusz *khm*

Amúgy mi a jog? Amit az állam mondd?

2013. jún. 20. 20:01
 13/43 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen Katy Weaver féle vallási fanatikus keresztényfundik miatt hiszik azt a keresztényekre, hogy a sötét középkorban élnek... én szégyellem magam helyette is. Nem tudom, szavaival hogyan fog tudni elszámolni Isten előtt...
2013. jún. 20. 20:11
 14/43 anonim ***** válasza:
12. igen, az abortuszt is ide gondolom. Persze, erkölcsi jog mert a valóságban jogunk van ölni a z emberek törvénye szerint.
2013. jún. 20. 20:24
 15/43 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 13-as

Nem vagyok fundamentalista. és nem érzem magam a közép korban, nem is értek egyet a középkorban elkövetett Isten nevében gyilkosságokat kieszközölő tettekkel, amint egy másik válaszomban ki is fejtetem,

Amúgy sem Isten választott "egyháza voltak, mert épen a pogányok ideje alatt éltek a prófécia szerint

ez azt jelenti, hogy i.e. 607-től 1914-ig Jehova nem választott Földi "vezetést" magának.

Így Bár az emberek akik akkor éltek Isten nevében tettek undormányos dolgokat, de nem Isten jóváhagyásával.

Viszont az tény, hogy egyet értek mindennel amit Isten mond vagy Tesz, ok nélkül semmi nem történik az Ő igazság szolgáltatásában.

Katy Weaver

2013. jún. 20. 21:46
 16/43 anonim ***** válasza:

# 3

"hanem kivégzési mód (például Iránban létezik, törvények szabályozzák). "

Ezt honnan vetted ???

2013. jún. 20. 21:55
 17/43 anonim ***** válasza:
31%
Aranyos szokás. Mint annyi más is, amit "isten szent nevében" kitalált az emberiség. Persze jellemzően papok, akiket véletlenül se lehet/ett ilyen büntivel sújtani.
2013. jún. 21. 11:23
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

""Nincs senkinek joga elvenni a másik ember életét."

*khm* abortusz *khm* ".

Az abortuszt ne keverjük ide, részben más lapra tartozik. Mindjárt kifejtem.

A hűtlenségért a megkövezés pedig aránytalanul súlyos büntetés. 1. A megcsalt fél ugye nem hal meg. 2. Az "elkövető" pedig nem azonnal, hanem talán mondhatom úgy, hogy kínok között.

Ja igen. Az abortusz. Tegyük fel a következőt: adott egy 18 év alatti lány, aki teherbe esik. Manapság sajnos nem ritkaság. A lány még iskolába jár. Ha megszüli a gyereket, valószínűleg nem lesz esélye továbbtanulni, rendes életet élni. Vagy nevelje fel pl. a nagymamája a gyereket? Hát ez sem feltétlenül megoldható.

Viszont tudni kell, hogy több fajtája van ennek a beavatkozásnak. Egy bizonyos idő elteltével (nem tudom hány hónap) vegyszeres feltöltést alkalmaznak. Sós oldatot fecskendeznek be, ami szétégeti szerencsétlen magzatot. A legszörnyűbb az egészben, hogy nyilván érzi a fájdalmat. Aztán az "anya" megszüli a halott magzatot.

Na ez biztos, hogy undorító. Nem tudok elég szörnyű büntetést kitalálni annak, aki ezt alkalmazza, de annak se, aki kitalálta.

Ha pedig valaki mégse akar gyereket, az addig döntse el, amíg nem okoz fájdalmat szegénynek.

Ez egy videó egy nőről, aki csodával határos módon túlélt egy ilyen beavatkozást és élve született.

http://www.youtube.com/watch?v=q5YlJ9CZ9fI

2013. jún. 21. 20:49
 19/43 anonim ***** válasza:
52%

Mr # 18

A valaszod pontosan hogy kapcsolodik a kerdeshez ?

2013. jún. 22. 07:46
 20/43 anonim ***** válasza:

Mr. 18 :D

Valaki az abortuszt hozta fel, én pedig kifejtettem, hogy nem mindegyik formáját ítélem el, de van, amelyiket igen. Bár az a része tényleg eltért a tárgytól. Azért is lehetett, mert nemrégiben olvastam erről az esetről, és az abortuszról ez is eszembe jutott.

2013. jún. 22. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!