Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi! Miért...

Kedves Jehova Tanúi! Miért van az, hogy, bár minden vallást ésszerűnek tartotok elhagyni miattatok, de amikor valaki később úgy gondolja, hogy lelép tőletek, az nem teheti azt meg emberi módon, mivel még köszönni sem szabad nekik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hozzám is jártak Jehovisták, érdekes, amikor elváltam, és amikor özvegy maradtam a második házasságomból. Egyértelmű, a pénz kell nekik. Amikor az agyament dolgaik miatt mondtam ne jöjjenek többé, szelektiv hallásuk miatt nem ért el a hang az agyukig. Pacifisták, és eladta a csodagabonát is a vezérük vagyis aljasul becsapják áldozataikat. Önzők, csak ők maradnak életben !!! Nem értik, hogy az ő világvégük nem az én világvégem. Riogatják a gyermekeket, az öregeket, idegbeteget csinálnak belőlük. Ja, és azt mondják, behogy érzelmi sikra tereljük már a gondolatainkat, életünket, vagyis minden érzelmet tagadnak. Mint Michael Jackson énekes, az is jehovista volt, meg lehet nézni mi lett belőle. A születésnapnál nincs szebb öröm szülő-gyermek életében, nekik az sem kell. Nekem pedig a pacifizmus nem kell. Ja, és még a hálószobába is a nagy vezér dirigál, nem élvezhetik a szexet, még abba is pofátlanul beleszólna ha hagynátok. Önálló kritikus gondolkodást megtagad minden szektatagtól, nehogy nyiladozzon az értelme, mert azonal otthagyja a társaságukat. Nem olvashatnak azt amit akarnak, csakis szektás brosurákat, amivel még a bibliát is meghamisitják neobibliások. Fuj, nem komplett társaság. Műanyag edényekkel, művérrel, mű mű művel. Jehovára beszűkült agymosottak. :) :) :)
2013. dec. 29. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:

PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ és PÉNZ... méghozzá rengeteg. Jehova átlagos Tanúi el sem tudják képzelni, hogy mekkora összegek vannak az őket mozgató nagyvállalatban, a Watchtower társaságban.

A vallás vezetésének örökösei egy milliós létszámú hívőbázist örököltek. Ekkora üzleti potenciált ostobaság lenne hagyni kárba veszni, és bevallani: nem Istentől valók vagyunk, rengeteget tévedtünk, hazudtunk az emberi bölcselkedéseink miatt, elnézést kérünk mindenkitől, lehúzzuk a rolót.

Ti is tudjátok, ha a társulat holnap megírná az Őrtoronyban, hogy 'az ég zöld, a fű kék és a Föld lapos', akkor is maradna a tanúk egy része. Ezt tudva a vezető testületnek édes mindegy, hogy mit tanít, a lényeg, hogy gyarapítsa taglétszámát - és így a vagyonát is. Egy baráti beszélgetés alkalmával pont erről volt szó: Lehet, hogy anno Russell sokat tévedett, de szerintünk őszinte volt és jószándékú, őszintén hitt a tévedéseiben halála napjáig, még akkor is, ha részvénytársaságot alapított az állítólagos egyetlen igaz vallás számára. Rutherfordról és a következő Vezetőkről ez viszont már nem mondható el...

Rájöttek, hogy az ideológiai háttér adott. Bármi legyen is az a nyomdagépek lesznek a legjobb befektetés. Tudjuk, hogy micsoda összegeket ruháztak be az elején és azóta is a nyomdagépekbe. A nagy számok törvénye alapján mindig lesznek olyanok akiket sikerül meggyőzni arról, hogy neki másokat kell meggyőznie arról, hogy azoknak másokat kell meggyőznie arról, hogy azoknak másokat kell meggyőznie arról... egyszerű a képlet.

[link]

2014. jan. 9. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!