Szerintetek Jehovának mi a véleménye arról, hogy sokan nem ismerik őt?
"Csilla, egy hívő olvassa a Bibliát és ne átkozza azt, aki ezt teszi. Te is nyugodtan nyisd ki és állj neki, ne csak szóban legyél keresztény, hanem tettben is! "
Miből jött le neked, hogy keresztény vagyok?!
El kell. hogy keserítselek, de ateista vagyok, nem akarok megtérni semmilyen vallásúnak, és mesekönyvet sem olvasok vagy 25 éve!
"Ja, így már más! Akkor viszont mi a fenét keresel a vallás rovatban? Értesz hozzá? Kicsit sem, viszont simán belepofázol. Húzzál te innen, ostoba liba."
Ismét egy szép keresztényi hozzászólás, gratulálok!
Attól, hogy ateista vagyok, még foglalkozok a vallással, és nem egy ilyen gyökér fogja megmondani, mit tehetek és mit nem!
Szervusz kedves Csilla
Őszintén érdekel és megtisztelnél, ha elmondanád, hogy bár ateistának vallod magadat, miért foglalkoztat mégis a vallás?
Előre is köszönöm válaszodat.
Szervusz Csilla
Köszönöm a soraidat. Érdekes a véleményed. Látod ettől vagyunk olyan sokszínűek és változatosak.
A szabadságoddal (szabad akaratoddal) úgy rendelkezel, ahogyan jónak érzed.
Ezzel én is így vagyok és mások is.
Elárulnád mi az amit "érdekesnek" tartasz a vallásban?
Szép estét kívánok Neked.
Üdvözöllek: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!