Szerintetek Jehovának mi a véleménye arról, hogy sokan nem ismerik őt?
"Szerintetek Jehovának mi a véleménye arról, hogy sokan nem ismerik őt?"
Mi azt biztosan nem tudhatjuk. De nyilván valamennyire szomorú miatta, mert végül is a teremtményeit látja nap mint nap elkárhozni vagy éppen a rossz úton járni.
"A Zsoltárok 83:16-19-re gondolok. Vajon be fog ez következni?"
Ha nem következne be, akkor hazudott volna.
"Ha nem következne be, akkor hazudott volna."
Háméla háméla háméla!! Kicsit máshol járt a fejem.
Helyesbítek: Nem tudom.
Köszi Zita, hogy felhívtad a figyelmemet erre a részre!
Csilla, egy hívő olvassa a Bibliát és ne átkozza azt, aki ezt teszi. Te is nyugodtan nyisd ki és állj neki, ne csak szóban legyél keresztény, hanem tettben is!
Kérdésre: mindenkit hív, mindenkinek van esélye, csak rengetegen nem élnek vele.
Ha 11:04-kor kiírsz egy kérdést, majd utána 4 másikat, az utolsót 18:54-kor, akkor
szerintem ezt a 7 óra 50 percet felfelé kerekítve a vezetőitek beszámítják neked 8 órás szántóföldi szolgálatnak. Még egy pár ilyen nap, és letudhatod a havi adagodat - sőt a következőt is!
Legalább lesz egy kis időd utána Istent keresni, és megtérni Hozzá!
Isten áldjon!
Jehova nagyon jól tudja, hogy majdnem mindenki ismeri ŐT. Ki hogyan, és ki mit hisz RÓLA. Az már más kérdés, hogy talán arra gondolsz, hogy a Jehova tanús tanítást nem ismerik sokan, de ez szerintem nem zaklatja. :o)
Talán érdemes lenne az egész 83. fejezetet végig olvasni, ahol olyan ellenségekről van szó, akik Izrael ellen támadnak mindenféle gonosz okoktól vezérelve. Akik ilyenek, azok jogosan félhetnek, márha félnek. :)
Ők tudják meg, hogy Isten tud haragos is lenni, és a neve lehet félelmetes is.
Tudod mi lenne a jó? HA a kegyelmes, önmagát értünk adó Istent ismernék meg egyre többen. Vajon miért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy szerintetek növekszik Isten fiainak a száma? :) Nem az a legfontosabb, hogy a nevét tudják, és azt szajózzák, hanem az, hogy az evangélium, ami Krisztus megfeszítettése, halála, feltámadása hírdetessen, és BENNE higyjenek az emberek.
12 (83:13) A kik ezt Mondták: Foglaljuk el magunknak az Isten hajlékait!
13 (83:14) Én Istenem! Tedd õket Olyanokká, a milyen a porfelhõ, és a milyen a polyva a szél elõtt;
14 (83:15) Olyanokká, mint a tûz, a mely Meggyújtja az erdõt, és mint a Láng, a mely elégeti a hegyeket.
15 (83:16) Így kergesd õket a te szélvészeddel, és Forgószeleddel így rettentsd õket!
16 (83:17) Töltsd el Orczájukat Gyalázattal, hogy keressék Uram a te nevedet!
17 (83:18) Szégyenüljenek meg és rémüljenek el örökké, és piruljanak és pusztuljanak,
18 (83:19) Hogy Megtudják, hogy te, a kinek neve Jehova, egymagad vagy felséges Isten az egész földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!