Aki nincs megkeresztelve az nem is juthat a menyországba?
Szia
A keresztelkedés életbevágóan fontos lépés. Meg kell értened, mit jelent. Ha ez nincsen így, semmit nem ér a keresztelkedés.
Krisztus példát hagyott, mutatott nekünk ebben is. Csak azt kell tenni amire ő tanított, őt kell utánoznunk ebben is.
A keresztelkedéssel kapcsolatban azt mondta:
"Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig". Máté 28:19-20
Miért vágysz a "menyországba"?
Mit akarsz ott csinálni, tenni?
Van elképzelésed róla mi van ott?
A Biblia szerint Isten az embernek alkotta meg a földet. Itt fog az ember örökké élni nemsokára. Ugye itt sok mindenről lehet ábrándozni, betegség, öregség, fájdalom és halál nélkül. Jelenések 21:3,4
"Az én Atyám házában sok lakóhely van"- nem nekünk szól, mint ahogyan a te ebédmeghívásodra sem mehet el csak az, akit te meghívtál. Minket nem hívtak meg oda.
Hidd el a földi örök élet is csodálatos és oda mindnyájunknak van meghívásunk:
"És megmutatta nekem az élet vizének folyóját: tiszta, mint a kristály, és az Isten és a Bárány trónjától folyik alá a város széles útjának közepén. A folyó innenső és túlsó partján pedig az élet fái voltak, melyek tizenkétszer hoznak termést; minden hónapban megtermik gyümölcsüket. És a fák levelei a nemzetek gyógyítására valók voltak.
A szellem és a menyasszony pedig szüntelenül ezt mondja: „Jöjj!” És aki hallja, mondja: „Jöjj!” És aki szomjazik, jöjjön; aki akarja, vegye az élet vizét ingyen. Jelenések 22:1,2,17
Üdvözlettel: Zita
""Az én Atyám házában sok lakóhely van"- nem nekünk szól, mint ahogyan a te ebédmeghívásodra sem mehet el csak az, akit te meghívtál. Minket nem hívtak meg oda. "
Hat ennel hihetetlenebb es kimagyarazott ertelmezest meg nem olvastam.Valoban ezt az iget igy ertelmezi az Ortorony?Ez hihetetlen,igy kicsavarni egy iget,Jezus vilagosan megmondta,hogy sok lakohely van a mennybe,tehat nem 144000 hanem sok,megszamlalhatatlan.
Így van. A keresztség nem egy külső dolog, hanem egy belső döntés.
Nem kellene démonikus okkult varázslatot beleképzelni a vízbe.
Nem a víz tisztít meg, hanem az élő Krisztus. A benne való hit, a tanításának elsajátítása gyógyíthat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!