Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gyötrődik egy magas...

Miért gyötrődik egy magas pozícióban lévő Jehova Tanúja?

Figyelt kérdés
Számotokra is sokkoló az alábbi videón olvasható és látható történet? Ez az ember komoly segítségre szorul...ti mit tanácsolnátok neki? Ebben a videóban olvashatod és hallgathatod meg a történetét... http://www.youtube.com/watch?v=Jjx9Pei_Xpg

#Jehova #Jehova tanúi #Őrtorony Szervezet
2013. máj. 28. 21:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Tévedsz kedves válaszoló,

Ha már a pozíciónál tartunk, magam is rendelkezek egy ilyennel gyülekezeten belül, és látom a tiszta víz alját is.

A nőknél amit csak lehet elérni azt jelenleg elértem, de nem azért mert embereknek "parancsolok, hanem mert aki "sokat kap" sokat is követelnek tőle.

A képességeimet kamatoztatom a szolgálatban mint Tanító, és Jézus szavaival élve:

Aki nagy akar lenni, az legyen mindenkinek a szolgája.

Katy Weaver

2013. máj. 29. 08:49
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Milyen érzés azt tanítani, hogy egy teremtett lény által tud csak az ember üdvözülni?

Jó, tudom, Isten még 6 napos teremtésre sem képes az alapítók szerint.

2013. máj. 29. 10:13
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
Igen, az 1 nap = 1000 év, a Tanúknál nagyon zavarosan van értelmezve... erről olvashatsz egy rövid, de tartalmas írást: [link]
2013. máj. 29. 10:35
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

Kedves Frank barátom. :)

Nem értelek, hiszen biblia ismerő ember vagy Te is.

Jézus az első szülött, a Biblia szerint nem öröktől való, Ezt csak a Teremtőről az atyáról lehet elmondani.

A kolossébeliekhez írt levélben Pál azt írja, hogy minden teremtmény előtt született, vagy is jött létre, tehát volt kezdete, Az atyával ellentétben

Miért ír ilyet Pál, hogy minden teremtmény előtt jött létre, vagy is első teremtménye volt az Atyának.

S ugyan miért nem lehetne a Fiú által "üdvözülni"?

hiszen tiszta szent az élete, Ádámhoz hasonló személynek kellett meghalnia, hogy az utódoknak lehetőséget adjon arra amit Ádám eljátszott, ezért kellett emberként megszületnie, hogy egyenértékű legyen Ádámmal.

Ádám ember volt, és elvesztette a tökéletességét. hogyan lehetett volna szerinted jogilag váltságot biztosítani?

Egyébként felhívom a figyelmedet, hogy egy bármelyik másik angyal életét is felhasználhatta volna, de Jézus volt az első jelentkező:

Azt mondta:

"küldj engem" Majd Én végig csinálom.

(Ézsaiás 6:8) . . .Kit küldjek el, és ki megy el nekünk?” Akkor ezt mondtam: „Itt vagyok én! Küldj engem.”

Tehát az angyalokhoz is szólt a kérdés.

Frank!

Egy angyali személy emberré válása volt az egyetlen lehetőség arra, hogy tökéletes ember jöjjön létre, mivel itt a földön két tökéletlen ember nem hozhatott volna létre tökéletes Ádámmal egyenértékű embert, csak úgy hogy az egyik tökéletes szellemi teremtményét át ülteti egy emberbe hogy fizikai testtel rendelkezőként szülessen meg

ahogy írta, is Jézus életét, át ültette Mária méhébe.

Az angyalok bár teremtmények tökéletesek, miért is ne használhatta volna bármelyiküket is erre a feladatra.

Hogy fizikai testben éljen mint Ádám.

Miért olyan hihetetlen ez?Istennél semmi sem lehetetlen.

Katy Weaver

2013. máj. 29. 12:33
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Drága Katy!

Mivel már többször túl vagyunk azon, hogy én felsorakoztatom az összes olyan igét, ami Jézus istenségét bizonyítja, megcáfolja, hogy ő angyal lenne, ezért most úgy veszem, hogy itt is megtörtént és részemről a vita le van zárva. :)

2013. máj. 29. 15:53
 16/22 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Frank.

Mivel Én nem tartom a bibliát vitatárgyának, magam sem óhajtok vitatkozni, tiszteletbe tartjuk egymás nézetét.

Katy Weaver

2013. máj. 29. 20:02
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha még valaki idetévedne megjegyezném, hogy Katy ismételten hazudik:

Első hozzászólásban ezt írta:

"Jehova tanúinál nincs magas pozíció, úgy hogy már ez is valótlan. "

Majd a 11-es kommentben:

"Ha már a pozíciónál tartunk, magam is rendelkezek egy ilyennel gyülekezeten belül,"

Akkor most vagy nincs tisztában azzal, hogy mi az hogy pozíció, vagy hazudik. Most már mindenki eldöntheti, hogy hazug e vagy csak hülye.

2013. júl. 4. 07:55
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

remélem a videóban szereplő valószínűleg vén Tanú, hamarosan boldog(abb) életet tud élni...

Fog még sok Tanú gyötrődni eleget, ha utánaolvas az Őrtorony valós múltjának!

2013. júl. 4. 08:22
 19/22 anonim ***** válasza:
hülye is meg hazudik is!
2013. júl. 12. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Néhány infó a vallásos elmekontrollról, kiváló félrevezető technika:

A legfőbb jellemzői bármely csoportnak, mely elmekontrollt gyakorol és fenntart:

· A vezetőség megérdemli a szigorú, megkérdezhetetlen engedelmességet

· Ők egyedül tanítják az igazságot

· Megmentés egyedül csak a csoporton keresztül lehetséges

· Más hiten levő személyek szigorúan kerülendők

Kutatók szerint egyedül az Egyesült Államokban több mint 3000 olyan szervezet van, melyekre ráillik ez a leírás és kb 10000 világszerte. Ezek lehetnek akár néhány tagot, de akár milliókat is számláló csoportok. Az Őrtorony Társulatra tökéletesen illik a fenti leírás, sőt ráadásul ’különösen veszélyes csoportnak’ minősül a legtöbb olyan listán, mely a szekták ismertetésével foglalkozik.

2013. júl. 19. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!