Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi, szeretném ha...

Jehova tanúi, szeretném ha megmagyaráznátok a videóban elhangzottakat. Valóban így reagáltok ha kifogytok az érvekből?

Figyelt kérdés

Egy olyan videóval találkoztam ami olyan érdekes kérdéseket cáfol, miszerint Jézus, Mihály Arkangyal lenne. Ezzel a kijelentéssel már én is találkoztam és nem is értettem vele egyet. Mivel nem olvasgatom nap, mint nap a bibliát, így nem tudtam érdemben visszavágni, patt helyzet alakult ki. De Isten megsegített és olyan útra terelt ahol rátalálhattam erre a videóra ami több kijelentéseteket is cáfolja. Szeretném, ha értelmes gondolatokkal és érvekkel vitázhatnánk és nem fajulna a helyzet egymás köpködéséig.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=Nn4Wskzwxg8

Ne felejtsétek el bekapcsolni a magyar feliratot.

Köszönöm.

2013. máj. 25. 04:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Névtelenül! Nagyon nagylelkű és nemes tőled ez a tolerancia, de tudod, hogy nem pusztán ez számít, igaz? Vagyis nem csak az számít Isten előtt, hogy milyen toleránsak vagyunk mások hitét illetően, hanem az is, hogy a Szava alapján megtaláljuk-e az Ő igazságát és azt meg tudjuk-e védeni, ha kell.

Mi felettébb "toleránsak" lehetünk egymással (mint a magukat kereszténynek vallók nagy része, mikor éppen nem háborúznak egymással), de sajnos nyilvánvaló, hogy ez a türelem gyakran csak közöny, hiszen ha igazi béke és szeretet lenne, sohasem tennének olyat egymással, amit a hosszú "keresztény" történelem (és a közelmúlt) is tanúsít, hogy tettek.

2013. máj. 28. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!