Hogyan térhetek át reformátusról katolikus hitre? Milyen állomásai vannak?
Szia!
Nem szeretnél inkább Krisztus követőjévé válni? Ehhez ad a Biblia irányelvet.
Az egyik: a János 17:3-ban van "Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról."
Tehát szerezz pontos ismerete Istenről és Jézusról
Fogadd meg Jézus parancsát,amely a Máté 28:19,20-ban van,
"Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig".
Látod, Krisztus azt mondja, meg kell tanulnod megtartani mind azt, amit parancsolt a tanítványainak amikor itt volt a földön.
Hidd el nem nehéz, csak kitartás kel.
Ja és még valami. Hasznodra lenne, ha Isten állna közelebb hozzád és a vele ápolt jó kapcsolatra összpontosítanál. Elégedett, boldog, békés, céltudatos életet biztosít ez az életút.
Sok sikert.
Üdvözlettel: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!