Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hihetek egyszerre az evolúciób...

Hihetek egyszerre az evolúcióban és a reinkarnációban? Mennyire zárja ki egymást a kettő?

Figyelt kérdés
Keresztények ne írjanak, kérem szépen.
2013. máj. 18. 14:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%

Nos, konkrét példát nem tudok mondani az evolúció cáfolatára, de rengeteget hallani, hogy nagyon kezd megbukni, egyre inkább bizonyosul be hamissága, stb.

A Kent Hovindos videót meg nem én küldtem, az szerintem is baromság :D

2013. máj. 19. 07:18
 12/21 anonim ***** válasza:

11-.es

Képzeld!És egyre többet hallani UFO-król is és hogy igazából mi helyettünk ők irányítják a világot!Mert 80 éve ezt még senki se mondta!Na akkor mi van?Csak mert jött egy ilyen újkeletű hóbort , már biztos rendelkezik alapokkal?És az hogy még konkrét példát se tudnál felhozni az állításod védelmére,elég szánalmassá tesz.Hát de végül is anonimen nem nehéz hülyeségeket mondani.

Poliateista

2013. máj. 19. 10:03
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

szánalmas vagy

2013. máj. 19. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Szégyen,hogy mit meg nem tesznek egyesek azért, hogy elutasítsák Istent :D
2013. máj. 19. 11:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: Lehet-e egyszerre hinni az evolúcióban, a reinkarnációban és Istenben? (Miért ne lehetne :P )
2013. máj. 19. 11:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor legyen itt egy másik evolúció morzsoló videó:

Itt tudósok cáfolják az elméletet, lehet új elméleteket gyártani... :)

https://www.youtube.com/watch?v=eg0wurKUdqU

2013. máj. 20. 05:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Szánalmas, aki mondja :) Nem fogok ide ódákat beírni, de lényeg az hogy az írásomat aki akarta megértette, aki nem, meg nem..Természetesen nem azt mondtam, hogy mindent el kell hinni, amit hallunk, hanem azt, hogy vannak erre logikus, tudományos cáfolatok is. Attól, hogy én nem jegyeztem meg mind, és nincs is kedvem hosszú szövegeket írkálni, attól még léteznek cáfolatok.

Különben meg igen, anonimba elég szánalmas dolog "szánalmasozni".

2013. máj. 23. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Na, a linkem után nagyon elhallgattak az evolúcionisták. Most miért nem veritek a melletek?
2013. máj. 24. 02:29
 19/21 anonim ***** válasza:

# 17

Mit kellene megérteni?

Azt, hogy te csak úgy kijelented minden alátámasztás nélkül, hogy az evolúció meg van cáfolva tudományosan?

Ez egy kicsit erős kijelentés ahhoz, hogy az ember elmenjen mellette szó nélkül és ne kérjen konkrétumokat.

Ez a videó már nagyon unalmas és sokszor rámutattak a hibáira.

Ezeket "elfelejtik" megemlíteni:

Az ostor alkató részeinek nem kellett mindig ostort alkotniuk, ez e coli ostora valószínűleg egy anyagcserében résztvevő szervecske lehetett korábban, amit egy mutáció motorrá változtatott.

Az e coli ostorának szerkezete rendkívül hasonlít ahhoz, amit a Yersinia pestis arra használ, hogy a mérgeket befecskendezze a sejtekbe.

Az FlgI fehérje szükséges az E. coli ostor működéséhez, ha az ezt kódoló gént eltávolítjuk a genomból, az E. coli ostora nem működik, viszont ez a fehéjre hiányzik az összes Gram-pozitív baktériumból tehát az "EÖ" rendszernek van egy olyan változata, amelyből hiányzik az egyik alkotórész, mégis működik.

Ráadásul az evolúcióban nem kell kizárólag számtalan kis változás felhalmozódása, látványos változások elérésére.

Ott vannak a hox gének melyek lehetővé tehetik a komolyabb változásokat pl. a százlábúban található egyik ilyen homeobox gén átkapcsolása a százlábú, féregszerű alakból egyetlen mutációval hozható létre hatlábú, rovarszerű forma.

2013. máj. 24. 14:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Az evolúciós elmélet nem szól a lélek létezéséről. Bár eléggé idegen tőle.
2013. jún. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!