Hihetek egyszerre az evolúcióban és a reinkarnációban? Mennyire zárja ki egymást a kettő?
Figyelt kérdés
Keresztények ne írjanak, kérem szépen.2013. máj. 18. 14:57
1/21 anonim válasza:
Az egyik egy több évtizedes tudományos megfigyelés összegzése, a másik egy hiedelem bármiféle bizonyítás nélkül.
2/21 anonim válasza:
Szerintem nem zárja ki egymást a kettő sehogy sem. Az evolúció anyagi szinten, a reinkarnáció szellemi szinten működik.
3/21 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást, mivel teljesen más dolgokkal foglalkoznak: az egyik a fajok fejlődéstörténetével, a másik a halálon túli élet egy lehetséges variációjával.
4/21 anonim válasza:
Nem ide tartozik, de:
Kedves első! Imádom azokat a "vérateistákat", akik rámondják mindenre, hogy hiedelem, kitaláció, baromság, stb. Honnan tudod, hogy nincs rá bizonyíték mondjuk? Attól, hogy te nem tudsz sok dologról, attól még igenis létezhetnek. Járj kicsit utána a dolgoknak, nem kell mindent ránézésre elítélni..
5/21 anonim válasza:
Valamint megjegyzem: A te "több évtizedes tudományos megfigyelésed" nagyon úgy tűnik, hogy kezd megbukni, ugyanis egyre több cáfolat van az evolúcióra.
6/21 anonim válasza:
Nem zárják ki egymást, miért is zárnák ki? Persze pech, ha egy bizonyos szinten éppen kihal egy faj, vagy millió éveket kell várni egy új faj megjelenésére, ami a megfelelő szintű, vagy csak azt választaná a lélek.
7/21 anonim válasza:
Evolúció morzsoló kicsiknek és nagyoknak, jó szórakozást!
8/21 anonim válasza:
# 7/7 ma 20:03
Ez a fickó lekörözi a legjobb humoristákat is. :)
9/21 anonim válasza:
Természetesen hihetsz egyszerre a kettőben.
"nagyon úgy tűnik, hogy kezd megbukni, ugyanis egyre több cáfolat van az evolúcióra"
Ezt kifejtenéd bővebben? A biológus ismerőseim pont az ellenkezőjét mondják.
10/21 anonim válasza:
Ne 9-es ne!Ne aqkarsv átélni azt amit én!Képzeld el hogy nekem még Stephen Hawking ALS-es izomsorvadásánál is dúrvább sejtpusztulásom van,de nekem az agyam halt meg.Miért?Mert egy ugyanilyen evolúciós "cáfolatok" listát kezdtem olvasni.Egyszerűen már a 3. bejkezdésnél éreztem ahogy az agyam 50%-a elpusztul,a sok koncentrált,sűrített,és töményített hülyeség hatására.Ne akard azokat a természettudományos borzalmakat átélni mint én.Az orvosok szerint olyan maradandó károsodást szenvedtem,hogy csoda hogy tudok még beszélni az evolúcióról.Ne akard így végezni.De ha valaha is a közelébe kerülsz egy ilyen evolúciót "cáfoló" kommentnek akkor jegyezd meg:CSAK minden MONDATOT külön KÜLÖN SZABAD OLVASNI!!!!Egyszerre ez egy egészséges embernek túl sok hülyeség,tudatlanság,és dezinformáltság lenne.Tanulj ebből!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!