Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért nem akarja, hogy...

Isten miért nem akarja, hogy legyen barátnőm? Lent.

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy ha ismerkedek lányokkal, akkor utána mindig valami rossz ér. Nem ez az első eset, sem a második. Közelebb kerülök egy lányhoz, beszélgetünk, utána mindig történik valami negatív dolog. Miért csinálja ezt velem Isten? :(
2013. máj. 17. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
A lányok nem akarják, ezt kellene belátnod. Az antropomorfizált istenképen felül kellene emelkedned, mondom ezt mint hivő ember.
2013. máj. 17. 20:25
 2/16 anonim ***** válasza:
Kérdésben a válasz igazából.
2013. máj. 17. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod kedves kérdező, hogy melyik lesz az az "igazi", akit Isten kiválasztott neked? Nem lehet inkább hogy az van, hogy az igazi számára tartogat téged Isten? Ezen gondolkodj el :)
2013. máj. 17. 20:46
 4/16 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Amíg egy töled független, külső Istenségben gondolkozol, addig az események történnek veled. Amint Istent nem választod el magadtól, tehát a létezés nem lesz kettő, hanem egy, akkor ráeszmélsz, hogy mit is akarsz valójában.

2013. máj. 17. 20:52
 5/16 anonim ***** válasza:
57%

Én amondó vagyok, hogy ne rontsuk el más hitét mert csak más a meggyőződésünk. Kinek milyen a világnézete, neked mi közöd van ahhoz, hogy a kedves kérdezőnek milyen a világnézete?

Kedves kérdező ne is hallgass rájuk, Isten majd fog arra alkalmat adni, hogy rátalálj az igazira, és hogy együtt lehessetek! :)

2013. máj. 17. 21:17
 6/16 anonim ***** válasza:

Viszont lenne pár fontos dolog amit nem árt észben tartani. Fontos az Isten iránti bizalom. Légy kitartó imáidban és ne gondold azt, hogy amikor kérsz valamit Istentől, akkor Ő máris futni fog hozzád mint egy "kiskutya", mert úgy mond ennyivel tartozik neked.

Isten nem tartozik neked már semmivel sem. A bűneidre is adott esélyt, hogy megbocsájthassanak, valamint fizeti az áramot és a rezsit is. A fontosabb lépéseket innentől kezdve az életedben már neked kell megtenned (max kérhetsz tőle erősítést) és ha valami nem is sikerült, nem Istent kell okolni.

2013. máj. 17. 21:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezt ne kend Istenre. Nem hiszem ,hogy ő ilyesmivel foglalkozna, de te annál inkább.
2013. máj. 17. 22:25
 8/16 Sághegyi Csaba ***** válasza:
Kedves barátom! Figyelj jól és tanulj! Nekem soha nem volt sikerem a nőknél, ez bántott is rendesen, ahogy téged is. 18 éves voltam, amikor megtértem. Magányos voltam, szerelmet, társat akartam. 25 évesen lehetőség nyílt, hogy valakivel összeszűrjem a levet. Naná, hogy megragadtam az alkalmat, feleségül is vettem, évekig házasok voltunk. De nem Isten akaratát kerestem ebben, nem volt békességem. Évek múltán a feleségem egyszerűen lecserélt egy református lelkészre!!! Én akkor nagyon kikészültem, azt kívántam, hogy bár ne ugrottam volna bele ebbe a kapcsolatba. Végül nem akartam kapcsolatot senkivel, hacsak Isten nem adna valakit, de én nem keresek már senkit. Majdnem 33 éves voltam már, amikor Isten megadta nekem a társamat, aki önzetlenül szeret és életcélja, hogy segítőtársam legyen, ahogy Éva Ádámnak. NE TÜRELMETLENKEDJ!!!! Élvezd az életet, azt élvezd, amid van, meglátod, sokkal jobb életed lesz így addig, míg megkapod a társad! Ha az után keseregsz, ami nincs, még házasként is szenvedni fogsz!
2013. máj. 17. 23:14
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Olyat már sokat olvastam, hogy a csajozásban sikertelen srácok a lányokat, a médiát, a társadalmat, az "alfahímeket" hibáztatták, de hogy már Istent is... ez új! :D Mi jöhet méééég...? :D
2013. máj. 18. 01:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Milyen negatív dolgok történnek utána? írd le légy szíves.
2013. máj. 18. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!