Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlimok miért "hirdetik"...

A muszlimok miért "hirdetik" mindenhol a vallásukat?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy ha pl meglátok Facebookon egy posztot, amihez sok hozzászólás van írva, semmi köze a valláshoz, egyből odaírják, hogy "I love muslim" meg stb. Focis képekhez is, meg mindenhová...mi pedig keresztények vagyunk, és mégsem írjuk ki mindenhová, hogy "I love Jesus" vagy hasonló, sőt..

2013. máj. 17. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem tömegjelenség. Ezt biztosan nem csinálják sokan, csak neked soknak tűnik, mert pár ember mindenhova beírogatja ezt. Valószínűleg ugyanazok, mert hibás a szöveg, akkor lenne vlami értelme ha azt mondaná "I love Islam" a muslim azt személyre mondják, nem a vallásra. Amúgy nagyon sokan vannak, akik oda nem illő dolgokat írnak. Pl láttam már olyat hogy egy hegyes-völgyes csendélet után odaírták hogy "rántotthús" meg még pár helyre, de ezen senki nem akadt fel, 1-2 ember kérdezte meg csak hogy ez hogy jön ide, csak a rántott húsra nem ugranak az emberek :)
2013. máj. 17. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Én hallottam egyszer egy németországban lehallgatott felvételt egy muszlim gyűlésről ahol arról beszéltek hogy egész németországban terjeszteni kell az iszlámot.De ha sok iszlám országban valakik más vallást terjesztenének akár ki is végeznék őket!
2013. máj. 17. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: ez hülyeség, amit te írsz, mert én minden külföldi oldalon ezt látom...még a 9gag facebookos oldalán is, nem a magyarokról beszélek, mert ennyi erővel mi is odaírhatnánk mindenhová, hogy I love Jesus, meg stb stb, mégsem tesszük, a "muszlimok" pedig tényleg mindenhová. És nem csak nekem tűnik soknak...sokszor beszólnak nekik, hogy menjenek már el onnan, meg fejezzék be, és egyből neki ugrik mindenki a beszóló embernek. Én arra vagyok kíváncsi, hogy miért írják oda mindenhová, aminek semmi köze a valláshoz? A magyarok meg nemhogy odaírják büszkén, max szidják Jézust, de most nem rólunk van szó. Én vallásos emberként nem írom, és nem hirdetem sehol sem, hogy kiben hiszek.
2013. máj. 17. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
mahomet profeta utasitasara a coran-ban!!
2013. máj. 18. 13:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Picit ez sem reális, nekünk is azt mondta Jézus, hogy: "Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet..."
2013. máj. 20. 09:37
 6/7 DrWolf88 válasza:
Heil Palestina, Fick Israel!
2013. júl. 28. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert egy erőszakos, agresszív vallás.
2013. júl. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!