Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves muszlimok?

Kedves muszlimok?

Figyelt kérdés

Előre bocsi a helyesírás hibákért de nem magyar vagyok.

Nektek a hitetekben van szellemi élmény Allahhal ?:D Mert a keresztények hatalmas lelki örömökön mennek keresztül amikor megkapják a Szentszellemet :D És amikor olvassák a Bibliát akkor az örömtől zakatol a szívük.

2013. márc. 7. 19:09
 1/3 ms91 ***** válasza:
81%

Nem vagyok muszlim, de szerintem rossz a megkozelitesed. A buddhistaknak hatalmas a lelki nyugalmuk, ezaltal boldogabbak, mint mi, nyugati emberek, de ettol igaz a vallasuk?

En csak egy muszlim eloadast hallgattam, de sokkal jobban hatott ram lelkileg, mint mondjuk egy templomi szonoklat vagy a tanuk istentisztelete. meg azt tapasztaltam, hogy a muszlimok nagyon baratsagos, boldog emberek, az tuti, hogy jo hatassal van rajuk a vallasuk.

2013. márc. 7. 20:14
 2/3 mustafa33 ***** válasza:
100%
Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál ☺.
2013. márc. 10. 00:43
 3/3 mustafa33 ***** válasza:
100%
Allah (dicsőség a nevének) nem legeltet velünk birkát. A prófétához (áldás neki és békesség) is a követe által (Dzsibril angyal) szólt.
2013. márc. 10. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!