Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » SOS Keresztények! Most van...

Bakos Alexander kérdése:

SOS Keresztények! Most van egy barátnőm és nagyon nagyon nagyon sexy és attól félek hogy egyszer meg fog történni vele a sex házasság előtt! Van bűnbocsánat? Ugye nem fogom a pokolban végezni?

Figyelt kérdés
Gyenge vagyok nagyon és nagyon erősen csókolózunk meg ilyesmi! Ha esetleg megtörténik a sex akkor van bűnbocsánat? Isten megbocsájt? Tehát ha paráználkodok akkor is mehetek a mennybe igaz? Jézus pont ezekért a bűnökért halt meg igaz? Tehát ha nagy bűnbe esünk mint ez akkor is van bűnbocsánat? Csak keresztény hívő ember válaszát kérem! Aki nem keresztény az ne válaszoljon! Nekem ez nagyonn fontos!

2013. máj. 16. 20:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Pedig meg kellene beszélned a barátnőddel.
2013. máj. 18. 18:10
 32/37 Balu86MH ***** válasza:
100%

Az egyház mai álláspontja szerint a házasság előtti sexualitás bűn ... ha bűnre akarod csábítani a barátnőd, azt a lányt akit szeretsz, akkor szíved joga. Szerintem kicsit gyakorolhatnád az önuralmat. Mi lesz, ha majd a feleséged lesz és csábítani fog a bún, az, hogy csald meg őt?? Mert a csábítás mindig jelen lesz az életünkben. Akkor is ezt fogod mondani, hogy jajj tudom hogy bűn, de olyan gyenge vagyok ááá...

Engem ha elkap hasonló vágy a barátnőmmel szemben, akkor általában ilyesmire szoktam gondolni! Hagyod, hogy a vágyaid vagy inkább ösztöneid legyőzzenek, vagy inkább férfi leszel és te győzöd le azokat?? :) Ha majd jó családfő, férj szeretnél lenni, akkor gondold végig ezeket kérlek.

Róm.Kat F

2013. máj. 19. 11:52
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Beszélj vele, ha szeret akkor megért ez olyan próba lenne a kapcsolatotoknak, ha nem és otthagy ne sajnáld .

De ha keresztény vagy miért ilyen szexmániás

lány a barátnőd szex alapra nem lehet házasságot építeni, vagy megelégszel az élletárási kapcsolattal ? a világiaknál ez természetes a keresztényeknél nem.

2013. máj. 21. 12:17
 34/37 anonim válasza:
100%

Lehet itt vallásoskodni, hogy mi bűn, meg mi nem. De könyörgök, a házasság egyik alappillére a szex, ha ott nincs minden rendben a házasságban sincs minden rendben. De mivel ott van a 10 parancsolat ezért ha valaki tényleg annyira übervallásos félrelépni se fog. Na ekkor kezdi el verni a családot. Láttam ilyet nem is egyet sajnos. Első padban ült a templomban és mindenki tudta mi történik otthon. Minket például a pap vert a hittanórákon. Sorozatosan, éveken keresztül. Valószínűleg ezért nem tudok már hinni a kereszténységben.

De az én tanácsom annyi, ha valakit szeretsz, akkor a szex csak annak megerősítése. És nincs az a nem létező felsőbb hatalom, aki azért bűntetne mert szeretsz. Az számít, ami a lelkedben van, ha jó vagy jót kapsz.

2013. máj. 22. 21:09
 35/37 anonim ***** válasza:
szerintem szexeljetek.
2013. máj. 26. 02:39
 36/37 Joe Makepeace ***** válasza:
73%

"úgy veszem észre a lányon mintha szeretné a faszt"

Keresztény duma...

Hallgasd a Sátánt, Lucifert: ARRRRGHHHHHH (halkan a háttérből): TEDD MEG TEDD MEG (halkan a háttérből) TEDD MEG TEDD MEG ARRRGHHHHH hohohohoho ARRRGHHHHH

Sok hülye...

2013. jún. 19. 00:35
 37/37 anonim ***** válasza:
Szia, hogy döntöttél végül?
2016. dec. 17. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!