SOS Keresztények! Most van egy barátnőm és nagyon nagyon nagyon sexy és attól félek hogy egyszer meg fog történni vele a sex házasság előtt! Van bűnbocsánat? Ugye nem fogom a pokolban végezni?
Az egyház mai álláspontja szerint a házasság előtti sexualitás bűn ... ha bűnre akarod csábítani a barátnőd, azt a lányt akit szeretsz, akkor szíved joga. Szerintem kicsit gyakorolhatnád az önuralmat. Mi lesz, ha majd a feleséged lesz és csábítani fog a bún, az, hogy csald meg őt?? Mert a csábítás mindig jelen lesz az életünkben. Akkor is ezt fogod mondani, hogy jajj tudom hogy bűn, de olyan gyenge vagyok ááá...
Engem ha elkap hasonló vágy a barátnőmmel szemben, akkor általában ilyesmire szoktam gondolni! Hagyod, hogy a vágyaid vagy inkább ösztöneid legyőzzenek, vagy inkább férfi leszel és te győzöd le azokat?? :) Ha majd jó családfő, férj szeretnél lenni, akkor gondold végig ezeket kérlek.
Róm.Kat F
Szia !
Beszélj vele, ha szeret akkor megért ez olyan próba lenne a kapcsolatotoknak, ha nem és otthagy ne sajnáld .
De ha keresztény vagy miért ilyen szexmániás
lány a barátnőd szex alapra nem lehet házasságot építeni, vagy megelégszel az élletárási kapcsolattal ? a világiaknál ez természetes a keresztényeknél nem.
Lehet itt vallásoskodni, hogy mi bűn, meg mi nem. De könyörgök, a házasság egyik alappillére a szex, ha ott nincs minden rendben a házasságban sincs minden rendben. De mivel ott van a 10 parancsolat ezért ha valaki tényleg annyira übervallásos félrelépni se fog. Na ekkor kezdi el verni a családot. Láttam ilyet nem is egyet sajnos. Első padban ült a templomban és mindenki tudta mi történik otthon. Minket például a pap vert a hittanórákon. Sorozatosan, éveken keresztül. Valószínűleg ezért nem tudok már hinni a kereszténységben.
De az én tanácsom annyi, ha valakit szeretsz, akkor a szex csak annak megerősítése. És nincs az a nem létező felsőbb hatalom, aki azért bűntetne mert szeretsz. Az számít, ami a lelkedben van, ha jó vagy jót kapsz.
"úgy veszem észre a lányon mintha szeretné a faszt"
Keresztény duma...
Hallgasd a Sátánt, Lucifert: ARRRRGHHHHHH (halkan a háttérből): TEDD MEG TEDD MEG (halkan a háttérből) TEDD MEG TEDD MEG ARRRGHHHHH hohohohoho ARRRGHHHHH
Sok hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!