SOS Keresztények! Most van egy barátnőm és nagyon nagyon nagyon sexy és attól félek hogy egyszer meg fog történni vele a sex házasság előtt! Van bűnbocsánat? Ugye nem fogom a pokolban végezni?
:D:D:D de idióta vagy...
Sztem nagyon félre vagy tájolva.. ilyen hárdkór keresztények nincsenek is Magyarországon.
Jó storyt találtál ki.. álmodozni végülis nem bűn. xD
Majd te is fogsz egyszer sexelni.. ne aggódj. :)
Az tény, hogy a házasság előtti szex bűn.
Nem fogod a pokolban végezni, oda csak az kerül aki a Szent Lelket kárhoztatja és aki nem tér meg Jézushoz.
Ezzel nem arra akarlak bátorítani, hogy nyugodtan megteheted, viszont tudnunk kell, hogy nekünk egy féltőn szerető Istenünk van aki rendkívül igazságos, tökéletes!
Megtörténhet, hogy majd később úgymond "leveri még rajtad" ezt az Úr (ha megteszed).
Én megtettem és mit ne mondjak alaposan megdorgált utána...
"Mondom pedig, Lélek szerint járjatok, és a testnek kívánságát véghez ne vigyétek. Mert a test a lélek ellen törekedik, a lélek pedig a test ellen; ezek pedig egymással ellenkeznek, hogy ne azokat cselekedjétek, a miket akartok."
Gal. 5:16-17
Szia!
Nos mit mond a lelkiismereted? Te megbocsátod, ha valaki tudatosan vét ellened? Vajon ha megbocsátod, akkor azzal nem a rosszban erősítenéd meg a másikat? Mindennek megvan a következménye.
Üdv. Péter
"elég jelentéktelen bűn"
Anyámat levadászom, hogy mondhat ilyet egy keresztény...
Kedves kérdező az elsővel ne is törődj, nem tudja, hogy milyen az élet és a fényben járni (biztos arra v3r1, hogy neki már megvolt 2 [lol])
Viszont az utóbbi nagyon sokkolt. Elnézést..
Idéznék még egy verset ami a témához fűződik:
"Csalárdabb a szív mindennél, és gonosz az..."
Jer. 17:9
-tattilaboy
"Igen van bocsánat : a szentgyónás"
Elnézést, de keresztényekről volt szó akik Jézushoz és Istenhez fordulnak minden esetben, nem pedig papokhoz és istenszobrokhoz.. azért köszi, hogy benéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!