Lehet egy keresztény embernek piercingje/tetoválása?
Van egy (szintén) hívő barátom, aki egy alternatív stílusú művészlélek, egészen konkrétan zenész, illetve költő. Mostanság (kamaszok vagyunk) lett egy olyan mániája, hogy szeretné kimutatni, hogy ő más mint a többiek. Szeretne egy orrpiercinget, azonban nem tudja, hogy hogy néznének ezután rá a társaink a gyülekezetben. Szeretnék neki segíteni, plusz, hogy őszinte legyek, ez a téma engem is mindig nagyon érdekelt, úgyhogy közvélemény kutatást tartok hívők körében. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: Kérlek, ha véleményt írsz erről a kérdésről, indoklást is írj, hogy legyen mit végiggondolnunk! :)
Igazából arról van szó, hogy vagy elfogadom Isten igéjét, vagy nem.A bűn, azt jelenti, hogy céltévesztés. Nem az a keresztényember célja, hogy hírdetőtáblává váljon.
Azt mondja Isten beírom az én parancsolataimat(Igémet) a szívekbe.Nem pedig a bőrükre íratom velük.Az, hogy áldását kérem Istennek egy hülyeségre...erre majd jön valaki, hogy ő meg homoszexualitásra kérte Isten áldását.Ezt is jól megkajálnátok? Olyan meg nincs, hogy Isten neki engedi, a többieknek meg nem. A tetoválás nem Istentől van.
# 24-es vagyok. Akkor az egyik, szintén vallásos ismerősöm is sátáni indittatásból varratta magára azt, hogy "Ne félj, Veled vagyok", és nyilván azért van egy piros sáv a hajában, mert a sátán dolgozik benne. Oké...
Őszinte vagy, de nem jó úton jársz.Isten nem indít ilyenre senkit. A piros csíkról a boszorkányság jut eszembe, de szerintem az is okkult hátterű.Nagy általánosságban elmondható, hogy akik tetováltak, azokat nem tölti be a Szentlélek.Ez van.
Itt nézelődjél, vannak extrém dolgokat kedvelő emberek, csakhogy mind Sátánista, de ez titeket ne érdekeljen....
Elvakult vagy... Nem mondok semmit, nincs èrtelme. A piros hajú, tetovàlt ismerősömmel mind a ketten a pokolba fogunk jutni, ès mind a kettőnkben a sátàn munkàlkodik.
Tovàbbi szèp estèt! Legalàbb te nem leszel ott velünk...
Esetleg a rózsaszín körömlakkomat nincs kedved kielemezni?
Nekem ehhez màr tényleg nincs erőm/agyam, 11 óra felè. Ezèrt nem szeretek ide bàrmit is írni...
Holnap dèlelőtt èrted is fogok imàdkozni.
Köszönöm az eddig érkezett véleményeket, várok még! :)
Kedves nem hívő barátaim! Szeretnélek nyomatékosan megkérdni titeket arra, hogy maradjatok ki ebből, ne szidjatok minket és főleg ne Istent, illetve Jézust! Látszik, hogy nagyon biztosak vagytok magatokban, de ne felejtsétek el, hogy mi is nagyon biztosak vagyunk magunkban! Nem tudtok meggyőzni minket semmiről! Bár ahogy elnéztem az írásaitokat, nem is az a célotok, hogy normális, tényeken alapuló veszekedéseket kezdeményezzetek, hanem egyszerűen csak az, hogy jól lehordjatok minket a sárga földig, és villogjatok ateista mivoltotokkal. Ez azért elég szánalmas, nemde? :) Mi nem bántunk titeket, nem "pofázunk bele" a dolgaitokba, hát ti se bántsatok minket. Ilyen egyszerű. Ezt szerintem anélkül is fel lehet fogni, hogy ismernétek Istent. ;)
Kedves, tegnap (vagyis 05. 11-én) 21:38-kor író személy (és mindenki más, akit érdekel): reformátusok vagyunk. :)
Ui.: Ahogy elnézem, mindenkinek valamilyen szinten eltérő véleménye van, de ne felejtsétek, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk! Ne marjátok egymást! Semmi értelme, nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!