Mi baja van mindenkinek a Hit Gyülekezetével?
"Ilyen fröcsögő szájú, és hörgő torkú kommentek mindig is lesznek, akik csak hazugságaikat szólják." Idézet erik-onetól.
Hm. Én voltam a 90-es években a Hit Gyülekezetében. Azt tapasztaltam, hogy felnőtt emberek a földön fetrengenek, és állati hangon kommunikálnak. Borzalmas volt látnom, ahogy meglett emberek teljesen kifordulva önmagukból démoni és pszichiátriai módon viselkedtek. 90-évek végén is voltam ott. Akkor meg a pokolra akartak küldeni a református hitem miatt. 2002-ben a Continental Singers nevű könnyűzenei kórusban énekeltem. Ez egy ökumenikus szervezet. Volt köztünk egy hitgyülis. Nem kapott pásztori ajánlót, mert a H.GY. alapból elutasít minden ökumenét. Egy jóbarátom is H.Gy-s lett. Teljes kudarcként élte meg, h. én megmaradtam a saját refis Krisztushitem mellett. Nekem ezek a tapasztalataim és ezek tényleg sajátok Tisztelettel Lacicai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!