Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Iszlámból keresztény?

Iszlámból keresztény?

Figyelt kérdés
Valaki hallott már ilyet? Van ismerősöd, aki áttért? Hogyan történt, elmesélnéd?
2009. szept. 29. 10:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Van itt még egy link, szintén a 700 klubból, itt is egy hölgy történetéről készült riport:

[link]

2009. okt. 7. 13:00
 12/32 anonim ***** válasza:
44%
Az Iszlám a világ legjobban terjedő vallása! Miről beszélsz?
2010. máj. 21. 18:40
 13/32 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ha nem veszed figyelembe a kereszténységet, akkor lehet, hogy az iszlám a legjobban terjedő. (Bár sztem akkor se!)
2010. máj. 21. 20:22
 14/32 anonim ***** válasza:
44%
Dugd csak a fejed a homokba nyugodtan!
2010. máj. 21. 21:07
 15/32 A kérdező kommentje:

Minek? Hogy meglássam a fejed?

Mert ugye a tiéd ott van. :-)

2010. máj. 22. 13:15
 16/32 anonim ***** válasza:

tegnap 18:40

Forrás?

2010. máj. 22. 17:10
 17/32 anonim ***** válasza:

Ez csak a 700-as club propagandája! Én is keresztény voltam, és muszlim lettem. Egyre többen vagyunk Európa szerte. Most nem tudom mi értelem a tényekkel szembe menni!?

El rugózhatunk itt ezen, de a tények azt mutatják, hogy a kereszténység nem népszerű az európaiak közt. Arról nem is beszélve, hogy mindig attól paráznak, hogy milyen gyorsan terjed az Iszlám! Egy muszlimtól nagyon messze áll, hogy keresztény legyen, mert a szentháromságot politeizmusnak tartja. Persze ettől még van egy kettő, de azok is szegény afrikaiak, akik egy tál rizsér teszik!

2010. máj. 22. 17:25
 18/32 A kérdező kommentje:
Hívő voltál vagy valamely keresztény egyház tagja? Mert ez nem mindegy. Sok egyház tagja azt mondja magáról, hogy keresztény, pedig talán nem is hisz Istenben. Csak olyan jól hangzik.
2010. máj. 22. 18:23
 19/32 anonim ***** válasza:

Katolikus!

Maga az a kérdésed, hogy:

"Iszlámból keresztény?

Valaki hallott már ilyet? Van ismerősöd, aki áttért? Hogyan történt, elmesélnéd?"

Arra utal, hogy ez ritka!

"Valaki hallott már ilyet?"

Mért nincs ilyen jellegű kérdés a muszlimok részéről???

Mert tök felesleges. Mindenütt ott vannak az iszlámba betértek! Egyre többen, és többen!

Az a kérdés, hogy:"Hívő voltál vagy valamely keresztény egyház tagja? Mert ez nem mindegy. Sok egyház tagja azt mondja magáról, hogy keresztény, pedig talán nem is hisz Istenben."

Nem mindegy?! Ha hívő volt, akkor azért bizonyítja, ha nem, akkor meg azért! Pont erről folyik a vita az egyházi vezetők között! Mi az oka, hogy az emberek elfordulnak a kereszténységtől...?

2010. máj. 22. 19:45
 20/32 A kérdező kommentje:

Nna, látod, nem voltál sose hívő. A katolikus egy vallás. Az, hogy csecsemőkorodba belekereszteltek, hogy a szüleid megmutatták a "helyes utat", az nem jelenti azt, hogy HITed volt Istenben, a biblia Istenében.

Végig nem olvastam a kommented, de még annyit, hogy a kérdéseim nem azt jelentik, hogy ilyen nincs is! Sőt, ha tudnád, hogy mennyi muszlim tér át!!!! Csak sajnos még sokaknak titkolniuk kell, különben.... tudod te, hisz ebben a vallásban hiszel. De nagyon sok fel is vállalja!

2010. máj. 22. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!