Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Iszlámból keresztény?

Iszlámból keresztény?

Figyelt kérdés
Valaki hallott már ilyet? Van ismerősöd, aki áttért? Hogyan történt, elmesélnéd?
2009. szept. 29. 10:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%

Igen, van!Nem ismerősöm, hanem egy kazettán kaptuk kölcsön Beny Hinn egyik műsorát, ott egy iszlám vallású ember tett bizonyságot.

Elmesélte, hogy súlyos beteg lett, valami pikkelysömör támadta meg, meg még egy két betegség, nagyon magas láza volt.Meghallotta hogy a dokik arról beszélhetnek, hogy nem fogja már sokáig húzni.Erre este elkezdett imádkozni, hívta Allahot segítségül, de nem válaszolt.Ez után elkezdett imádkozni Jézushoz, segítségül hívta a nevét, és állítása szerint hirtelen nagy fény jelent meg a szobában, és látta Jézust.Másnap zuhanyzás közben elkezdtek leesni az elhalt bőr részek a testéről, rohamosan javult az állapota, nem sokkal később egészségesen kiengedték a kórházból!Azóta hirdeti, hogy Jézus a megváltó, és hogy hiába hívta segítségül az isteneit, nem segítettek!

Sajnálom, hogy a bizonysága nincs fönt a neten, már kerestem, nem találtam.

2009. szept. 29. 11:22
 2/32 anonim ***** válasza:
23%

Amit Hinn-nél látsz, az kb. annyi, mint a Kész Átverés Show.

[link]

2009. szept. 29. 11:47
 3/32 anonim ***** válasza:
63%
Ja, neked lehet az.Nem bírom, hogy egyből le kell minősíteni olyan dolgot, amivel ez ember nem ért egyet, vagy nem hisz benne.
2009. szept. 29. 11:55
 4/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nagyon kevés van. Keresztényből muszlim már inkább.
2009. szept. 29. 12:16
 5/32 anonim ***** válasza:
11:55-ös: Nem véletlenül raktam be a linket. Ez nem hit kérdése, hanem tényeké. Ez az ember csaló. Leleplezték, többször is, sokszor, sokan. Részletesen olvashatod a Wikin. Ennek ellenére sokan mégis hisznek benne, mert hinni akarnak benne. Ő pedig ezt szégyentelenül és pofátlanul kihasználja. Ez az, ami irritáló.
2009. szept. 29. 12:58
 6/32 A kérdező kommentje:

Ma 12:58-kor válaszolónak:

[link]

Ez nem Benny Hinn (vagy nem tudom hogyan írják).

2009. szept. 29. 13:03
 7/32 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintem ilyen nagyon kevés van. Keresztényből muszlim már inkább."

Afrikában évente 6 millióan térnek át az iszlámról a kereszténységre. Franciaországban évente kb. 15 ezer muszlim tér át a kereszténységre, miközben kb. 4 ezer tér át az iszlámra. Mivel az utóbbi a "szenzáció", ezért a sajtó arról szokott beszélni.

2009. szept. 29. 13:32
 8/32 anonim ***** válasza:
nem, nekem keresztényből muszlim ismerősöm van...és elég komolyan vette az áttérést...
2009. szept. 29. 15:39
 9/32 anonim ***** válasza:

Egy muszlim hitről keresztény hitre tért lány története:

[link]

2009. okt. 6. 20:30
 10/32 A kérdező kommentje:

Köszi 20:30-as válaszoló!

Kerestem ezt a neten a 700-as klubon belül, de nem dobta ki!

2009. okt. 6. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!