Iszlámból keresztény?
Igen, van!Nem ismerősöm, hanem egy kazettán kaptuk kölcsön Beny Hinn egyik műsorát, ott egy iszlám vallású ember tett bizonyságot.
Elmesélte, hogy súlyos beteg lett, valami pikkelysömör támadta meg, meg még egy két betegség, nagyon magas láza volt.Meghallotta hogy a dokik arról beszélhetnek, hogy nem fogja már sokáig húzni.Erre este elkezdett imádkozni, hívta Allahot segítségül, de nem válaszolt.Ez után elkezdett imádkozni Jézushoz, segítségül hívta a nevét, és állítása szerint hirtelen nagy fény jelent meg a szobában, és látta Jézust.Másnap zuhanyzás közben elkezdtek leesni az elhalt bőr részek a testéről, rohamosan javult az állapota, nem sokkal később egészségesen kiengedték a kórházból!Azóta hirdeti, hogy Jézus a megváltó, és hogy hiába hívta segítségül az isteneit, nem segítettek!
Sajnálom, hogy a bizonysága nincs fönt a neten, már kerestem, nem találtam.
"Szerintem ilyen nagyon kevés van. Keresztényből muszlim már inkább."
Afrikában évente 6 millióan térnek át az iszlámról a kereszténységre. Franciaországban évente kb. 15 ezer muszlim tér át a kereszténységre, miközben kb. 4 ezer tér át az iszlámra. Mivel az utóbbi a "szenzáció", ezért a sajtó arról szokott beszélni.
Egy muszlim hitről keresztény hitre tért lány története:
Köszi 20:30-as válaszoló!
Kerestem ezt a neten a 700-as klubon belül, de nem dobta ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!