Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény fiúk, házassági...

Keresztény fiúk, házassági előtt nincs szex, de minden más igen?

Figyelt kérdés

ha házasság előtt nem szexeltek, miért akartok tetszeni a lányoknak, edzetni-izmokat növeszteni, miért figyelitek a lányok mellét, a strandon az alakjukat, hogyhogy láttatok már meztelen nőkről képeket, olvastatok már bele női magazinok szexuális témájú cikkeibe. Stb?

Természetesen nem ezek alapján választ az ember párt magának vagy esik szerelembe, de mégis érthetetlen számomra, hogy akkor egy a hitét komolyan vevő fiatal számára a házasság előtti szex miért tabu, ezek a dolgok pedig miért nem.

Több ismerősömön is megfigyeltem már ezeket a dolgokat.

2013. ápr. 28. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Attól hogy még komolyan veszi valaki a hitét szerinted be is tart mindent?
2013. ápr. 28. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Azoktól kérdezem, akikre a fenti opciók igazak. :)
2013. ápr. 28. 19:11
 3/8 Szeressük egymást ***** válasza:
15%

Szia!

Én sem vagyok házas, így tabu a szex. De attól még gyúrok. Egy ideje látszhat is rajtam mert sokan megkérdezik hogy gyúrok-e? :-D Választhattam volna a futást is sportnak, de mivel sokan megszóltak hogy sovány vagyok, hízzak, stb, ezért választottam ezt a sportot. Nálam a sport nem pótcselekvés hanem kifejezetten egészségmegőrzés a fő szempont. Vagyis nincsen heti edzéstervem, hanem akkor és annyit csinálom ami érzem hogy jól esik. És ez a lényeg, hogy érzem hogy jól esik. :-)

2013. ápr. 28. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Mivel az elmeháborodott, aki szerint bűn a szépet észrevenni.
2013. ápr. 28. 19:16
 5/8 Szeressük egymást ***** válasza:
23%
Nem bámulom a nőket, de nem is csecsemőként, hanem 28 évesen lettem hívő, így sajnos sok mindent csináltam és láttam amit Isten gyűlöl.
2013. ápr. 28. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Ahhoz, hogy valaki 2013-ban Európában házasságig tartó szüzességi fogadalmat tegyen, ahhoz már nagyon fundamentalistának (vagy csúnyának) kell lenni. Ne majmoljuk már Amerikát ilyen prűd marhaságokkal.
2013. ápr. 28. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bámulom a nőket, meg igyekszem jól kinézni, meg jó képet mutatni magamról a nőknek, de ezt nem azért teszem, hogy lefekhessek velük. Szerintem az az egészséges, ha az ember ad magára és észreveszi a szépet..az nem bűn.
2013. ápr. 29. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy dolog, hogy az ember teste működik és kívánja a másikat és tetszeni akar és egy másik, hogy le is fekszik vele! Ha haragszol valakire, mert megbántott, az se azonos azzal, ha kap tőled egy tockost!

Egyébként én sem vagyok híve a házasság előtti szexmentességnek, mert ez túl fontos területe egy kapcsolatnak ahhoz, hogy teljesen vakon vágjunk bele. És szerintem aligha lehet paráznaságnak nevezni, hogy szeretkeztek valakivel, akivel szeretitek egymást.

Persze sokan nem így gondolják, de azért a többség valahogy így gondolkodik már. Főleg, hogy az abszolút "keresztény" szokás, miszerint házasságig semmi, aztán potyognak a gyerekek, nem túl vonzó már egy átlag modern nő számára, szeretné jobban meghatározni ő maga, hogy mikor mi történik a testével.

2013. máj. 4. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!