Jézus beszélt keskeny és széles útról. Melyik az a vallás, aki a keskenyen és melyik jár a széles úton?
Jehova tanúi, nyilván. Legalábbis te erre gondolhattál.
Bocsi, hogy nem a kiadványaitokból idéztem:)
Bár nagyot tévedtem, mert ti nem tartjátok magatokat vallásnak.
Inkább úgy fogazok, hogy egyének vannak, nem vallások, szervezetek meg hasonló cuccok:)
Akik úgy élnek, mint ő, tehát igazak és emberségesek, ők járnak azon az úton.
Tisztelt KZitus!
Ha jól tudom, te Jehova tanúja vagy, (javíts ki, ha tévedek) következésképpen amit írtál, az álkérdés. Mivel neked már van egy meggyőződésed a keskes és a széles útról. Ilyen kérdéseket teljesen felesleges kiírni, mert szerintem - és még mások szerint is - nem a Jehova tanúi képviselik az igaz vallást. Függetlenül ettől persze, mindenki azt gondol, amit szeretne.
Kedves KZitus!
A Jehova tanúi azt hiszik ők járnak a keskeny úton attól hogy hittételeik felháborodást váltanak ki a normális keresztény emberben. Ugyan, ugyan. Naivitás az egész. Aki azt hiszi, hogy valami beavatástól, vagy böjtöléstől, vagy pénztől lesz igaz keresztény, az röviden és tömören fogalmazva egy idióta. Még az sem tesz igazán kereszténnyé, ha naponta órákig tanulmányozod az írásokat. Hogy mi tesz igazán kereszténnyé, azt Jézus meséli el.
Hopsz, nem is olvastam végig a kommenteket, ez tényleg jehovista kérdés. Mekkora már, hogy feltesznek egy kérdést maguknak, hogy aztán válaszolhassanak rá.
Egyébként ez a széles meg keskeny utas dolog is nagyon rájuk vall, senki más nem hangoztatja, csak ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!