Jó, keresztény közösséget keresek, ahol szívesen fogadnának. Van egy 4 éves fiam, őt is szeretném elvinni, bevonni. Zuglóban élünk, de más kerületbe is mennénk, tudnátok segíteni, ajánlani?
gyere el a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra május 25-én, és itt megismerkedhetsz jófej katolikus fiatalokkal/fiatal felnőttekkel laza vallásos programok keretében. Ingyenes, nem kötelező, ha nem tetszik max lelépsz :P
Frank N Stein!
Nem jó blogot találtál,mert ez már a címében is hazudik!
Ők már nem Jehova Tanúi az biztos!
Egy új törvényesen bejegyzett szervezet?nevetnem kell.
AAWA ilyen h.lyeséget nem tudom,hogy ki találhatott ki,mert nekik nem szándékuk a profitszerzés ,de azért "elfogadnak"adományokat:)
Én biztos nem aggódok afelől,hogy nincs-e vagy van-e problémájuk velem.
A szervezetünkkel van gondjuk,az is csak azért szerintem,mert egyszerűen képtelenek voltak arra,hogy szabályok szerint éljenek.Elbírom képzelni,hogy milyen káosz uralkodhat az életükben ha nem tartanak be bizonyos szabályokat!
Azt sem hiszem,hogy a gyermekeknek meg lenne szabva,hogy milyen iskolába járjanak,vagy egyáltalán járjanak-e?Az én gyermekeim mindannyian továbbtanultak és fognak is még tovább menni,mégsem szólt bele senki,hogy mehet-e vagy sem.Sőt tovább megyek,a mi gyülekezetünkben nagyon sok olyan fiatal van akinek diplomája van!
Nyugodtan elmehetne az egész társulatuk csoportos terápiára egy pszhiáterhez úgy látom,mert itt biztos,hogy a profitszerzés a motiváló!
Ha én összeszedném a bátorságomat akkor letiltanának erről az oldalról,de nem alacsonyodom le arra szintre,hogy olyan kommentet írjak először is azért,mert nem tartom helyesnek az ilyen viselkedést,másodszor azért,mert nem éri meg egyikőjük sem,hogy felmérgesítsem magam a h.lyeségeiken,harmadszor meg azért,mert tudom,hogy el fog jönni az az idő amikor majd Jehova fogja őket megítélni és akkor magukon sem fognak tudni segíteni,nemhogy egy Tanún!
Én személyszerint maradok Tanú,és ha rajtam múlik és az Isten is úgy akarja akkor az is leszek amíg lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!