Mit gondoltok a zsidókról?
Semmit. Ránézésre nem lehet megkülönböztetni őket más fehéremberektől (nyílván nem a pajeszos rabbiruhás zsidókra gondolok).
Szerintem ostobaság valakit a származása miatt utálni. Én minden embernek adok lehetőséget, hogy a tetteivel bizonyítsa milyen ember.
Kedves kérdező: "Olvassatok kuruc.infot! Üdv!"
Gondolom ehhez nem kell hosszadalmas és fárasztó megjegyzést fűznöm. Elég, ha annyit mondok, hogy gratulálok, nem hiába tart itt Magyarország.
Utólag még annyit fűznék hozzá, hogy, hogy éreznétek magatokat, ha a magyar kormány tettei alapján ítélnék meg az egész magyarságot?
Sokan megsértődnek itt Magyarországon, ha le náciznak mindenkit amiatt a pár csökevényes ember miatt akik Hitlert éltetik. Kérdem én, hogy milyen jogon sértődünk meg, ha mi ugyan ezt játsszuk el másokkal?
Jó lenne már leszállni a magas lóról, mert ez a hozzáállás, hogy mi mindenkit lehordhatunk következmények nélkül, de ha minket valaki egy rossz szóval is illet akkor már mindenki zsidó, cigány, ballibsi g.ci, szerintem egy kicsit elgondolkodtató.
Lehet mellett veregetni és közben zsidózni, cigányozni és mindenkit hibáztatni. Lehet folyton azt óbégatni, hogy "mi csak az igazságot mondjuk", a ti dolgotok, de ne csodálkozzatok, ha egy idő után szembe köpnek majd külföldön, ha kiderül, hogy magyar vagy és azon se csodálkozzatok, ha 30 év múlva ugyan itt vagy lejjebb fog tartani az ország. Akkor remélhetőleg elfog jutni az eszetekig, hogy nem a szomszéd Jóska hibája az adott helyzet, hanem mindenkinek a felelőssége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!