Engem nem érdekel, ki milyen hitű, milyen bőrszínű, az érdekel, hogy milyen EMBER!!!
2010. jún. 4. 17:48
2/27 anonim válasza:
Újabban kiderült, hogy igen, szeretem őket. Bár nem is tudtam róluk, hogy zsidók, de mivel mindenhol bizonyos ,bizonyára olyan rendkívüli érzékekkel rendelkező emberek, akik ránézésre megtudják állapítani ezt, azt állítják sok általam kedvelt személyről, hogy zsidók, ezért rá kellett ébrednem, hogy kifejezetten szeretem őket.
2010. jún. 4. 17:49
3/27 anonim válasza:
Nem, mert a csapból is ők folynak. Mindenhol csak a zsidók! Ha bekapcsolom a tévét, valamelyik csatornán tuti zsidókról van szó, a neten akaratlanul is szidó-témába botlok, a környezetemben is egyre gyakoribb téma a zsidóság, stb. Mindig ők a téma, hol pozitív, hol negatív hangvételben, de akkor is ők. Elegem van belőlük.
2010. jún. 4. 17:50
4/27 anonim válasza:
Nem ismerek egy zsidót sem. A vallásos zsidókról azt gondolom, amit minden vallásos emberről, azaz azt, hogy vallásosak, én pedig nem vagyok az (nem vagyok amúgy ateista), tehát több szabályt tartanak be, mint én.
A nem vallásos zsidókról nincs általános véleményem, gondolom elég sok féle akad belőlük.
2010. jún. 4. 17:52
5/27 anonim válasza:
17:50 Neked nem a zsidókkal van bajod, hanem a médiával szerintem. De mindig kell lennie valaminek, amin az emberek csámcsoghatnak.
2010. jún. 4. 18:00
6/27 anonim válasza:
Ugyanúgy részei a társadalomnak, mint bárki más.
Soha nemvolt problémám velük.
Többre értékelem őket, mint akik zsidóznak.
71/F
2010. jún. 4. 18:01
7/27 anonim válasza:
Olyan szinten leszarom őket, hogy hihetetlen. Izraelt viszont zsigerből utálom.
2010. jún. 4. 18:08
8/27 anonim válasza:
Idióták a zsidók azok nem egy emberfajta hanem egy vallás olyan mint a keresztény
aki keresztény azt kerszténynek hívjuk aki zsidó vallást vall az a zsidó
2010. jún. 4. 21:45
9/27 anonim válasza:
Semmi bajom nincs velük, éppen olyan emberek, mint te vagy én, vagy bárki más.
Ugyanúgy nevetnek, ugyanúgy sírnak, ők is ugyanúgy meghalnak egyszer, mint mindenki más - ilyen alapon meglehetne kérdezni, hogy mit gondolunk a buddhistákról, keresztényekről, újpogányokról, stb... :)
Az a fontos, hogy milyen ember, nem az, hogy miben hisz.
2010. jún. 5. 09:24
10/27 anonim válasza:
2 zsidót is ismerek ,ők sajnos nagyon beképzelt és pénzéhes emberek,de nem gondolom persze ,2 ember alapján,hogy az egész nép ilyen lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!