Izrael államot nem szeretem, de a szlovák kormányt se, mégse szólom le se a zsidókat se a szlovákokat. Szerintem nem jó dolog egy népet a kormánya alapján megítélni.
2010. jún. 5. 17:46
12/27 anonim válasza:
semlegesek.sokan utálják őket mint a cigányokat pl.de sztem ettől semmi nem lesz jobb.meg amugy is mindenkit lehetne utálni ezért vagy azért.
2010. jún. 5. 20:28
13/27 anonim válasza:
Ja de mi nem vásároljuk fel senki országát mint ahogy ők akarnak minket innen kitúrni. Lásd egész balatont megvették.
2010. jún. 9. 19:37
14/27 anonim válasza:
utálom őket, mert elveszik a hazánkat, kirabolják a magyarokat és szaporítják a cigányokat - mind mocsok szemétláda
2010. jún. 9. 19:49
15/27 anonim válasza:
19:37
Hát nem az egészet, mert a Keszthely környéki partot tőzegbányástól egy nagy múltú bányász-szőlész család már megvette kicsit régebben.
2010. jún. 9. 20:30
16/27 anonim válasza:
Anyukám nagyon szegény családból származik, két bátyját egy gazdag zsidó család taníttatta. Nem kértek érte semmit.
Azt hiszem, hogy a zsidó vallás valami kötelező jótékonykodást ír elő, nem tudom, hogy milyen alkalomból.
Amúgy katolikus család anyámé.
2010. jún. 9. 20:34
17/27 anonim válasza:
19:49, bizonyítani is tudod, hogy mind az, vagy csak nyáladzani tudsz te is?
2010. jún. 9. 20:54
18/27 anonim válasza:
Én így konkrétan az összes Európai vallást gyülölöm. igaz a zsidók izraelből jöttek, meg minden, de azért főként itt európában (na meg az USA-ban) vannak jelen. Hasonlóan a kersztények is. hogy milyéert utálom? Kétmutató, álszenteskedő, énközpontú sz@rok... Már bocs. Mondjuk én is meg vagyok keresztelkedve. :D szemé. Személyesen csak 2-4 zsidót ismerek, és őket kedvelem is. Azt nem tudom felfogni, hogyha én elfogadom az Ő hitüket akkor nekik miért fáj, hogy én "pogány" vagyok? Nekik nem tökre 8? Bár ebben a kersztények járnak az élen. De a zsidók sem maradnak le olyan sokkal. Szóval összefoglalva: a vallást utálom, a hivő EMBEREKET nem. Vagy csak akkor ha adnak rá okot :)
2010. jún. 9. 21:09
19/27 anonim válasza:
20:30
Hál istennek. Nem elég baj nekünk, hogy a maradékot megvették? Most miért nincsenek számonkérve azokon akik eladták nekeik? Megvárjuk míg megvalósul a 29pont addig úgyis mindenki elfelejti? Amúgy nincs nekem a zsidókkal bajom éljenek boldogan végettem legyenek olyan milliárdosok amilyenek csak akarnak csak ne a mi kárunkon! Ha segíteni akarnak jöhetnek. De minket megpróbálni ellehetetleníteni már inkább ne. Maradjanak csak szépen ott ahol vannak izraelben aztán jóccakát.
2010. jún. 9. 21:15
20/27 anonim válasza:
Mér a Te károd ha Ő megveszi fél Magyarországot?
Arrol homályosítson már fel valaki.
Amúgy meg senki se száljol el magától! Most úgy komolyan: ki a bánat akarba megvenni egy ilyen csődtömeg országot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!