Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ateisták is Isten gyermekei?

Az ateisták is Isten gyermekei?

Figyelt kérdés

Mert abból az következik, hogy ők a testvéreink is.

Hogyan kell a testvéreinkkel viselkedni?

2013. ápr. 22. 00:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolkodok, hogy a halál a termék szavatosságának a lejárata. Tehát ami meghal, az egy üres test, ami szépen lebomlik.

Kérlek írj már helyesen, mert ez annyira zavaró!

Nem tudom, én csak erre az egyre vagyok allergiás.

2013. ápr. 22. 15:32
 32/41 anonim ***** válasza:

Ez az ateista felfogás. Ha nincs akor ez az igazság.

Persze szerintem sincs csak az alapkérdéshez ugy kell gondolkodni mintha lene mert anélkul értelmetlen a kérdés.

2013. ápr. 22. 16:15
 33/41 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 22. 21:20
 34/41 anonim ***** válasza:

"Amint fel lesztek vértezve, készen álltok majd arra, hogy egy más életfelfogással menjetek ismét a világba. Egy olyan életfelfogással, amelyben a felebaráti szeretet a legfontosabb célt fogja jelenteni. Ha egymás iránt szeretetet mutattok, akkor az Irántam való valódi szereteteteket bizonyítjátok."

[link]

2013. ápr. 22. 23:06
 35/41 anonim ***** válasza:
Bizony, ők is Isten gyermekei. Isten nem csak azokkal törődik, akik hisznek benne!
2013. ápr. 23. 01:14
 36/41 anonim ***** válasza:
Azok isten gyermekei akiket ö termetet . Ebe mi a bonyolult? most komolyan. A kereszény zsidó is iszám hitvilág eről szol.
2013. ápr. 23. 07:19
 37/41 anonim ***** válasza:

12 Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, akik az ő nevében hisznek;

13 Akik nem vérből, sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjából, hanem Istentől születtek.

Hát szerintem ez alapján nem, már bocsánat. Ugyanis ha azok lennének, akkor nem kellett volna nekünk hatalmat kapnunk arra, hogy a gyermekei legyünk. Ez mondjuk nem változtathat azon, ahogy viszonyulnunk kell hozzájuk: sok-sok szeretettel.

I. János levél:3:10 Erről ismerhetők meg az Isten gyermekei és az ördög gyermekei: aki igazságot nem cselekszik, az egy sem az Istentől való, és az sem, aki nem szereti az ő atyjafiát.

Vannak "ördög gyermekei" is ez alapján.

János 5: 1 Mindaz, aki hiszi, hogy Jézus a Krisztus, Istentől született; és mindaz, aki szereti a szülőt, azt is szereti, aki attól született.

2

Abból ismerjük meg, hogy szeretjük az Isten gyermekeit, hogyha az Istent szeretjük, és az ő parancsolatait megtartjuk.

...

4 Mert mindaz, ami az Istentől született, legyőzi a világot; és az a győzedelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk.

5 Ki az, aki legyőzi a világot, ha nem az, aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia?!

2013. ápr. 23. 09:14
 38/41 anonim ***** válasza:
Hát a sátán aki lefogja győzni a világot hisz ö is istentől születet.
2013. ápr. 23. 10:19
 39/41 anonim ***** válasza:
A Sátán nem született Istentől, hanem Isten teremtette. Nem véletlenül használ két különböző szót!
2013. ápr. 23. 10:25
 40/41 Mulder614 ***** válasza:
0%
Mindenki Isten gyermekévé születik, csak kérdés hogy az élete során él is-e ezzel a lehetőséggel, vagy elveti!
2013. ápr. 27. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!