Ha Jézus Isten egyetlen fia volt, és mi isten gyermekei vagyunk, akkor a földön csak nők élnek?

Jézus maga is Isten, a Szentháromság része.
A földön élnek nők és férfiak is. :P
Ez elég fura kérdés, viccnek nem rossz...:)

Nagyon jó kérdés, mert rávilágít egy tévedésre.
Hitünk szerint Jézus Krisztus a mi Mennyei Atyánk elsőszülöttje a lélekben és egyszülöttje a testben.
Mi valamennyien Mennyei Atyánk gyermekei vagyunk lelkünk szerint (fiai és lányai) és Jézus testvérei. Ugyanakkor testünk a biológiai szüleinktől származik közvetlenül. Mennyei Atyánknak tehát lélek gyermekei vagyunk.

Nem mindenki Isten gyermeke, csak az akit Jézus vére megtisztított !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nemtudom hányszor olvastam ezt a butaságot, azért tettem ennyi felkiáltójelt

Sokféle vallási felfogás létezik a világban, én csak a saját hitemről, és vallásomról, Jézus Krisztus Evangéliumának jó híréről beszélhetek:
Valamennyien Mennyei Atyánk szellemfiai és szellemlányai (lélekgyermekei)vagyunk. Jézus Krisztus a mi szeretett testvérünk, mesterünk és megváltónk, aki a Gecsemáné kertjében kiengesztelt az emberiség bűneiért, a Golgotán kereszthalált halt, majd harmadnapra feltámadt, megdicsőült és felmagasztosult, ma él és tagja, része az Istenségnek, Mennyei Atyánkhoz és a Szentlélekhez hasonlóan.
Krisztus engesztelő áldozata ingyenes ajándék, hívőnek és hitetlennek, jónak és gonosznak egyaránt. Mindenki feltámad, aki valaha élt. Az Ítéletünk azonban nem egyforma lesz, de ez már más lapra tartozik.
Mennyei Atyánk legnagyobb ajándékát a felmagasztosulást, valóban csak az kaphatja meg, aki a hit, bűnbánat, keresztség és a Szentlélek ajándéka által rálép a tanítványok útjára, szövetséget köt Jézus Krisztussal és abban élete folyamán mindvégig kitart. Mennyei Atyánk azonban bűnös gyermekeit is szereti, és nekik is a lehető legjobb helyet készíti, aminek befogadására alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!