Kirakhatunk-e facebookra olyan képet magunkról anélkül hogy nagyon megbírságolnának, amely nemrég Indiában készült, és a háttérben nagyon-nagyon sok horogkereszt van?
Elég, ha valamelyik ismerős, vagy az ismerős ismerőse megosztja, onnan már elindul bárhova...
Ha valakinek nagyon szúrja a szemét, az bejelenti, de ez akár évek múlva is bekövetkezhet.
Egy másodperc alatt megtalálják, hogy ki tette fel először.
Ha a facénak jelentik, akkor ők letörlik és legfeljebb valami időben megszabott tiltást kapsz.
Ha viszont a rendőrségre jelenti be valaki, és azok elkezdenek nyomozni, annak jó vége nem lesz.
Nem láttam a képet,szóval csak gyanítom,ha a fotó Indiában készült,akkor az nem a náci horogkereszt,hanem az eredeti szimbólum.
Itt olvashatsz róla:
Talán még a szárainak iránya is ellentétes a náci német jelképpel.Ezek alapján aki nem engedélyezi azt a képet,az rossz döntést hoz.Szerintem.
Szerintem rakd ki nyugodtan. Nem lehet tiltott az egyik legősibb jelkép. Hivatkozhatsz a vallásszabadságra.
Milyen volt Indiában?
a horogkereszt ott mast jelent, egyaltalan semmi onkenyuralmi jelkep ott, szoval eleg badarsag lenne emiatt beletek kotniuk, de biztos lenne aki megtenne
a kep cimebe azert irjatok bele hogy Indiban keszult.
mennyibe kerult egyebkent kijutni?
hogy mentetek?
hol szaltatok meg?
ugy utaznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!