Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény Nők, akik házasság...

Keresztény Nők, akik házasság előtt nem éltek vagy még egyáltalán nem éltek szexuális életet! Nem féltek/nem féltetek attól, hogy mi lesz ha házasság után derül csak ki, hogy a párotok nem jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Akár méret, akár más miatt, de csalódás lesz? Vagy mert bénán csinálja vagy mert nem akarja vagy mert túl sokat akar vagy mert kicsi lesz neki vagy mert túl nagy, stb. Vagy ez keresztényeknél nem annyira fontos téma? Mivel vallásos keresztény Nőktől várom a választ, a moderátorokat megkérem, hogy ne tegyék át más topikba a kérdésem és beszéljünk kultúráltan a témáról! Köszönöm!

2013. ápr. 12. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem féltem...mert együtt tanuljuk meg egymást és még most is tud 10 év után újat mutatni nekem és fordítva.
2013. ápr. 12. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát, őszintén szólva néha picit megfordul a fejemben, főleg azért, mert én nem vagyok annyira tiszta ezen a téren mint a vőlegényem... Félek inkább attól, hogy hasonlítgatni fogok. Kicsit attól is, hogy nagyon bénázni fog, de majd belejön. :) Szex nincs köztünk, viszont nagyon gyengéd ember, és az érintései nagyon kedvesek, finomak, szerintem nem lesz baj.

Valamit bízzak már az Úrra is... :)

2013. ápr. 12. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező:

Nem nincs mitől félni.

Mert ahol két ember szereti egymást, ott olyan nem létezik hogy nem jó működne valami.

(1Korintusz 13:4) . . .. A szeretet . . , nem keresi a maga érdekeit, . . .  A szeretet soha nem vall kudarcot. . .

Tisztelettel Katy Weaver

2013. ápr. 12. 22:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez itt a másik témám, de csak felnőtteknek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__42..

Annyira félek bele vágni egy kapcsolatba. Írjatok minél többen! Tapasztalatok, ötletek, vélemények, stb. Köszönöm előre is! Ez nekem tényleg nagyon sokat jelent!

2013. ápr. 12. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagyok még házas, viszont tiszta sem vagyok ilyen téren, ezt bevallom. Lehet, hogy ha újra élhetnék, másképp csinálnám.

Viszont nem félnék attól, hogy szexuális téren bármilyen probléma lenne: ez pont egy olyan dolog, amit a két fél, ha szeretik egymást, akkor meg tudnak beszélni. Én a házasságban nem itt látom a legnagyobb buktatót..

2013. ápr. 13. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Ha mindkét fél szűz a házasságkötéskor, nincs viszonyítási alapjuk, ergo nem fogják rossznak tartani a másikat az ágyban. Ha már többet próbáltál, sokkal nagyobb eséllyel leszel elégedetlen, mint ha még egyet sem.
2013. ápr. 14. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, találtam egy pont idevágó blogbejegyzést!

Játékos sorozat egyik része, ajánlom elolvasásra a többit is a blogról. A lényeg, hogy a sátán ötletel a többi pokoli gonosszal, hogyan ronthatnák el a párkapcsolatokat. Mi pedig ebből tanulhatunk, milyen kísértéseknek ne dőljünk be.

[link]

2013. ápr. 15. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem tabutéma a szex a kapcsolatban, akkor semmi félnivaló nincs. Sokan nem mernek beszélni róla. És nem is csak keresztények, hanem olyanok is, akik már házasság előtt is szeretkeznek. Csinálni azt tudják, de beszélni nem akaródzik róla a partnerükkel, ha valami nem jó, inkább ide írogatnak ki kérdéseket, csak meg kell nézni a szex témakört. Egy igazi párkapcsolatban, ahol szeretet van a két ember között, ilyen nincs, mindent képesek megbeszélni egymással, így az ágyban sem lehet probléma.
2013. okt. 5. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
65%
,,A házastársi szex gyönyörűsége, hogy nem kell "tökéletesen csinálni" elsőre. Egy egész életed van gyakorolni, együtt tanulni, és egymásnak adni magatokat. Micsoda nagyszerű környezet ez a tanuláshoz - olyan szexuális partnerrel lenni, akiben megbízol - olyannal, aki soha sem fog elhagyni téged. Ameddig a kapcsolatotok és az érzelmi intimitásotok növekszik, a szex egyre jobb lesz, nem pedig rosszabb, ahogy telnek az évek.,,
2013. okt. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!