Keresztény Nők, akik házasság előtt nem éltek vagy még egyáltalán nem éltek szexuális életet! Nem féltek/nem féltetek attól, hogy mi lesz ha házasság után derül csak ki, hogy a párotok nem jó az ágyban?
Hát, őszintén szólva néha picit megfordul a fejemben, főleg azért, mert én nem vagyok annyira tiszta ezen a téren mint a vőlegényem... Félek inkább attól, hogy hasonlítgatni fogok. Kicsit attól is, hogy nagyon bénázni fog, de majd belejön. :) Szex nincs köztünk, viszont nagyon gyengéd ember, és az érintései nagyon kedvesek, finomak, szerintem nem lesz baj.
Valamit bízzak már az Úrra is... :)
Kedves Kérdező:
Nem nincs mitől félni.
Mert ahol két ember szereti egymást, ott olyan nem létezik hogy nem jó működne valami.
(1Korintusz 13:4) . . .. A szeretet . . , nem keresi a maga érdekeit, . . . A szeretet soha nem vall kudarcot. . .
Tisztelettel Katy Weaver
Ez itt a másik témám, de csak felnőtteknek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__42..
Annyira félek bele vágni egy kapcsolatba. Írjatok minél többen! Tapasztalatok, ötletek, vélemények, stb. Köszönöm előre is! Ez nekem tényleg nagyon sokat jelent!
Nem vagyok még házas, viszont tiszta sem vagyok ilyen téren, ezt bevallom. Lehet, hogy ha újra élhetnék, másképp csinálnám.
Viszont nem félnék attól, hogy szexuális téren bármilyen probléma lenne: ez pont egy olyan dolog, amit a két fél, ha szeretik egymást, akkor meg tudnak beszélni. Én a házasságban nem itt látom a legnagyobb buktatót..
Kérdező, találtam egy pont idevágó blogbejegyzést!
Játékos sorozat egyik része, ajánlom elolvasásra a többit is a blogról. A lényeg, hogy a sátán ötletel a többi pokoli gonosszal, hogyan ronthatnák el a párkapcsolatokat. Mi pedig ebből tanulhatunk, milyen kísértéseknek ne dőljünk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!