Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mindenható Isten miért teremte...

Mindenható Isten miért teremtett a világ kezdetén tökéletlen lényeket (dinoszaurusz, előemberek), amiket később elpusztított?

Figyelt kérdés
Az egy Mindenható Istennek, aki idő feletti, mindent tudó és tökéletes mi célt szolgálhatott az, hogy a világ és föld teremtése után olyan tökéletlen lényeket alkotott, mint a dinoszauruszok és az elő "emberek"? Darwinisták és a hat napos teremtés történetet valló fanatikusok kíméljenek a válaszukkal!

2013. ápr. 7. 18:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A kérdezőtől meg másoktól pedig elnézést kérek, hogy a téma elment ebbe az irányba (nem én kezdeményeztem, de hozzájárultam). Gondolom, nem így akarták volna, de ha a kérdés egyszer olyan volt, hogy keverte a vallásos és az olyan dolgokat, amikre a vallás nem nagyon vonatkozik, ne csodálkozzunk.
2013. ápr. 9. 00:19
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem kell, mert nem sértődtem meg.
2013. ápr. 9. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!