Melyik az a vallás ahol a halottakat elégegik és a hamvait beleszórják a folyóba? Valamilyen sznet folyó . és milyen teruleteken van?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 15:19
1/7 anonim válasza:
Például a hinduizmus, Indiában, és a Gangesz a szent folyó.
3/7 anonim válasza:
Huh ez para, azt olvastam: melyik az a vallás ahol a halottakat elégítik ki... Asszem megyek aludni :)
4/7 A kérdező kommentje:
és melyik az a vallás ahol a fő micsoda egy sok kezű kék nő ??? O.o bárcsak én is kék lennék *o*
2013. márc. 29. 20:27
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg Kálira gondolsz.
"Káli indiai istennő, Siva felesége, Párvati egyik megnyilvánulási formája. Az átalakulás, vagyis a halál és az újjászületés istennője. A hinduizmus szerint csak pusztulás, megsemmisülés árán jöhet létre valami új a világban, az élet és a halál elválaszthatatlan egységet alkot. Ezért Káli nagyon fontos személye a hindu mitológiának."
Ha ennyire érdekel a hinduizmus, érdemes utánanézned. Googli itt tényleg a barázod! Elég, ha csak ezt a nevet beírod, egy csomó felviágoítást kapsz.
6/7 A kérdező kommentje:
jaj tudom és :D csak azt hulyét idegesítettem ...
2013. márc. 30. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!